ANNONS

God Morgon från toppen

/

På toppen av Skåne

God Morgon denna fredag från toppen av Romeleåsen. Här ligger jag och myser i min lilla stuga och dör av hunger. Jag väntar på att Åse ska vakna så att vi kan äta frukost. Det blev en tidig kväll igår eftersom vi var så trötta i matkoma och goda viner. Det är säkert den friska luften och det totala lugnet som gör sitt också.

Jag är hemma här på The Lodge! Och det är så underbart att få dela detta med Åse som aldrig varit här. Efter frukosten ska vi fortsätta vår planering av kommande projekt innan vi åker hemåt igen. Att det alltid går så fort.

Nu ska jag väcka den skönsovande Åse så att hon får följa med mig och äta.

Vad gör du idag?

Jag smög ut och fotade i morse. Det är så svårt att få med känslan tyvärr…

Igår hade jag en guidad visning med Åse =)

Toppen

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00