LCHF Pizza

Åh vilken god LCHF Pizza

Fredag och visst passar det bra med en LCHF Pizza då? Mannen stod för bakningen och tillagningen här hemma. Under tiden ansvarade jag för tvättvikning. Jippie vad *host* kul.

Det där med bröd på LCHF recept, det är inte min grej. Jag ogillar smaken av mandelmjöl eller sumpigheten i konsistensen. Nu tar jag tillbaka alla onda tankar och tack Åse ödmjukast för ett otroligt gott recept på pizzadeg.Vi hade inget proteinpulver hemma men det blev bra ändå faktiskt. Och sedan hade vi philadelphiaost med vitlökssmak.

MUMS MUMS MUMS!! 

Jag hade hemmagjord tomatsås, kalkonchorizo, lufttorkad skinka, kalkonskinka och massor av mozzarella på min.

MUMS MUMS MUMS!!

HÄR hittar ni receptet hos Åse!

Nu ska vi kolla film tillsammans hela familjen.

PUSS

LCHF Pizza

  1. J skriver:

    Mira! Jag tycker mycket om Bamsefilmen du o mamma har gjort. Ni kan verkligen det där med Youtube. Nu önskar jag dig en riktigt skön helg!!

    1. Det är Mira. Jag ska ha en skön helg och det samma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..