ANNONS

On our way

/

Hej från luften,

Nu sitter Åse och jag på väg ner mot Malaga. Resan tar cirka 3:45 så vi hinner prata massor på vägen. Tror du att det var ledsamt att lämna familjen? Alltså, TIO dagar är väldigt lång tid att vara borta. När jag skulle åka hemifrån hade Mira en kompis hos sig så det avledde henne nog lite grand. Men det avledde inte denna mamman… Så fort jag satte mig i bilen kom tårarna.

Men… nu får jag allt ta och rycka på axlarna och fokusera på utbildningen. Det är därför jag gör detta och så bra det kommer att bli.

Vi hörs när jag är framme i värmen. Och varje dag kommer jag att skriva EN sak som jag lärt mig. Jag ska i alla fall försöka det. Hänger du med? Nu ska vi faktiskt ta oss ett glas vin på planet och grotta ner oss i varsin padda med bra serier.

Sötnöt Åse har med smaskiga mackor till oss som hon bakat och fixat med. Hon är min matchef dessa dagar =) Jag kommer nog hem smal som en sticka, vad tror du? Kram

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00