ANNONS

Nerja dag 1

/

Nerja dag 1

Åh vilken dag i härliga Nerja dag 1. Vi var otroligt trötta eftersom vi somnade vid 3 tiden och hade första föreläsningen 08:00 på morgonen. Vi fick veta allt om hjärnan och hur hormonerna styr vårt välmående och som drabbas hårt vid stress. Det har varit så otroligt givande men jag måste erkänna att jag är mossig i huvudet.

Vi pluggar mellan 8-12 och sedan 17-19. Tiden emellan är det lunch och tid för självstudier. Det slapp vi idag eftersom vi var så trötta. Vi spenderade tre timmar på stranden i ett varmt och härligt Nerja. Sen var det dags igen för konferanslokalen.

Anna briljerade och fick mig att säga AHA tusen gånger. Jag är så fullsmetad med information och inspiration från dagen och har just nu lust att kasta min Levaxin åt skogen. Jag längtar redan till imorgon när vi ska ha Maria Hellander och träna andningsteknik. När vi är klara så är jag faktiskt andningsterapeuter! Coolt va!!

Dagens viktigaste lärdomar

Nu ska du få dagens stora lärdomar Anna gav idag som är lätta att ta tills sig:

Dagens självklara: Det är inte vad du HÖR som gör skillnaden utan vad du GÖR
Dagens roliga: Det där med att tungan är indelad i områden för olika smaker är en myt
Dagens bästa: Du kan inte förändra det som hände igår, men du kan påverka det som händer idag

Jag är så tacksam att jag är här!

En liten del av det vi pratade om idag!

Jag kan lova att jag har ätit den godaste grekiska salladen EVER: Halleluja vad gott!!! Den kommer vi att äta fler gånger. Kanske varje dag!

Här är så vackert… Helt galet vackert. Jag längtar till fredag när vi får uppleva Nerja en hel dag.

Här finns tre stränder att välja på. Vi tog den närmsta =) Stranden var grov sand, SKÖNT. Jag tog faktiskt ett bad också. Lite för kallt men det gick.

På kvällen tog vi en kvällspromenad för att ta lite foto. Vi har minsann gått 12.000 steg idag!

Ett besök på Europeiska balkongen är ett måste. Här samlas det massor med folk för att uppleva den magiska omgivningen.

Nerja dag 1

Här har du Europeiska Balkongen, Balcón de Europa, hit går alla som besöker Nerja. Du får en storslagen utsikt och en speciell känsla. 

Vi avslutade kvällen med ett glas vin. Två glas vin en tallrik med ost och oliver kostade 60 kr…. Ser du så trött jag är….

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00