Nerja dag 1

Nerja dag 1

Åh vilken dag i härliga Nerja dag 1. Vi var otroligt trötta eftersom vi somnade vid 3 tiden och hade första föreläsningen 08:00 på morgonen. Vi fick veta allt om hjärnan och hur hormonerna styr vårt välmående och som drabbas hårt vid stress. Det har varit så otroligt givande men jag måste erkänna att jag är mossig i huvudet.

Vi pluggar mellan 8-12 och sedan 17-19. Tiden emellan är det lunch och tid för självstudier. Det slapp vi idag eftersom vi var så trötta. Vi spenderade tre timmar på stranden i ett varmt och härligt Nerja. Sen var det dags igen för konferanslokalen.

Anna briljerade och fick mig att säga AHA tusen gånger. Jag är så fullsmetad med information och inspiration från dagen och har just nu lust att kasta min Levaxin åt skogen. Jag längtar redan till imorgon när vi ska ha Maria Hellander och träna andningsteknik. När vi är klara så är jag faktiskt andningsterapeuter! Coolt va!!

Dagens viktigaste lärdomar

Nu ska du få dagens stora lärdomar Anna gav idag som är lätta att ta tills sig:

Dagens självklara: Det är inte vad du HÖR som gör skillnaden utan vad du GÖR
Dagens roliga: Det där med att tungan är indelad i områden för olika smaker är en myt
Dagens bästa: Du kan inte förändra det som hände igår, men du kan påverka det som händer idag

Jag är så tacksam att jag är här!

En liten del av det vi pratade om idag!

Jag kan lova att jag har ätit den godaste grekiska salladen EVER: Halleluja vad gott!!! Den kommer vi att äta fler gånger. Kanske varje dag!

Här är så vackert… Helt galet vackert. Jag längtar till fredag när vi får uppleva Nerja en hel dag.

Här finns tre stränder att välja på. Vi tog den närmsta =) Stranden var grov sand, SKÖNT. Jag tog faktiskt ett bad också. Lite för kallt men det gick.

På kvällen tog vi en kvällspromenad för att ta lite foto. Vi har minsann gått 12.000 steg idag!

Ett besök på Europeiska balkongen är ett måste. Här samlas det massor med folk för att uppleva den magiska omgivningen.

Nerja dag 1

Här har du Europeiska Balkongen, Balcón de Europa, hit går alla som besöker Nerja. Du får en storslagen utsikt och en speciell känsla. 

Vi avslutade kvällen med ett glas vin. Två glas vin en tallrik med ost och oliver kostade 60 kr…. Ser du så trött jag är….

 1. Mammsen skriver:

  Oooo! Där skulle jag oxå vilja vara…..vill oxå vilja kasta levaxinet. Vill oxå lära mig. Ha det bäst och fortsätt blogga om vistelsen.

  1. Fnulan skriver:

   Jag lovar att skriva mycket om det men jag måste kunna först =) KRAM

 2. Åh, salladen… (Jo, jag är vrålhungrig just i denna stund.) Utsikten i Nerja är fantastisk! Glöm inte bort att titta på den stora bron också, jättefin.
  Vad klok du kommer att bli, mer än vad du redan är. Professor. 😀
  Det måste vara fantastiskt att få göra det du gör just nu med en god vän och på en vacker plats. ♥ Idag hade du nog ändå bara gäspat här hemma, grått i större delen av landet.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja den salladen var helt galet god och vi har ätit den två gånger redan och lurade hela gruppen att äta den =)
   Det är fantastiskt detta, jag är så tacksam och glad men livrädd….
   KRAM

 3. Såå spännande! Och salladen får det att vattnas i munnen på mig! Slurp!
  Och sol… sooool!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa och vet du, vi tog den idag igen =) Kram

 4. Sanna skriver:

  Men åh så vackert det är i Nerja. Såg Wahlgrens Värld när Christina Schollin visade sitt hus där och hur hon och hennes man älskade Nerja. När du får tid så läs gärna Martina Johanssons blogg och hennes böcker. Hon skriver om detta med sköldkörtlen och Levaxin, och mycket annat. Ex är detta ett jättebra inlägg. https://martinajohansson.se/hormonell-fettinlagring/

  OT IKEA svarade att den blåa stek/ugnsgrytan sålde mycket bra men att man valt att byta ut den med en ny färg. Det är visst svårt att ha två färger. 😉 Alla blåa grytor var slut. Alla orter och alla lager.

  1. Fnulan skriver:

   Ja det är otroligt vackert. Det är bara synd att vi inte hinner njuta av allt. ÅH tack för tipset jag ska verkligen kolla det! TACK.
   Nej vad synd med IKEA, men då får du se beige som en vacker färg.
   KRAM och tack för att du finns

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..