ANNONS

Vad är det vi gör i Nerja?

/

God Morgon till dig i Sverige från Nerja,

Jag orkade inte och valde helt och hållet bort bloggen igår och njöt av Nerja. Det var väldigt skönt eftersom det händer så otroligt mycket inombords. Vi jobbar inte enbart med att kunna hjälpa klienter utan vi har börjat med att hjälpa oss själva för att kunna förstå.

Jag kan säga att det händer magiska saker!

Idag har vi en ledig dag och det är tur det… Tempot är högt och det tar otroligt mycket energi att utvecklas.

Det är inte många som riktigt förstår vad det är jag gör. Jag utbildar mig till Licensierad Stresscoach och jag kommer att kunna arbeta med klienter, företag eller till och med hålla föreläsningar som Stresscoach. Det är en utbildning som kommer att hålla på i cirka 6 månader och den är godkänd av Kroppsteraputernas Riksförbund. Jag kommer även att vara utbildad Andningscoach samt Mindfulnesscoach.

Gårdagens lärdom: 
Dagens självklara: Alla människor skulle behöva en mat- och sovklocka precis som Skalman
Dagens roliga: Lite surdeg syrar hela degen…
Dagens bästa: Om du inte blir av med dina monster, lär dig att leva med dom.

På lunchen igår gick vi en härlig promenad i Nerja och kameran var självklart med.

Kärlek på denna man som står där i sitt inre lugn och bara låter fiskarna komma till honom.

På dagen vimlar det av människor längs gatorna

Det du först och främst kan handla i Nerja (vad vi har sett) är läder. En snygg datorväska låg på cirka 600 kr.

Staden Nerja växer upp mot bergen

Dessa bilder är tagna från bår takterass

Nerja

Jag är kär i Nerja, däremot så måste jag vara lite tjurig på personalen man möter här nere. Väldigt många har inte det där med servicetänk.. 

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00