ANNONS

Tårar

/

Med många tårar

Det händer så mycket och det händer i en rasande takt och med många tårar.

Tillsammans på kursen till Licensierad Stresscoach öppnar vi oss, jag gråter massor, vi får lära oss att känslor är bra och vi utvecklas. Mina älskade hemma kommer att få hem en helt ny mamma, fru, dotter, vän och annat.

Idag pratade vi om vad det egentligen är vi VILL med livet och vad det är som hindrar oss, vilka monster är det som står i vägen. Och hur ska vi göra för att våga möta våra bromsklossar? Galet otroligt och ja… fantastiskt!

När jag kommer hem ska jag ha fyra klienter att träna på, är du sugen?

Gårdagens lärdom:
Dagens självklara: All förändring kostar
Dagens roliga: Jag är en gul banan (istället för att tänka JAG ÄR TJOCK)
Dagens bästa: Du äger dina egna känslor

Igår morse var vi på takterassen ovh följde solens uppgång över staden. Det var helt MAGISKT

Tillsammans tog vi en andningsminut. MAGISKT!
Jag är så tacksam för att få uppleva detta tillsammans med Åse. Vi var goda vänner innan men nu är det på en helt annan nivå. Vi delar så mycket och jag ser ännu mer kärlek till min vän än vad jag gjorde innan.

tårar

Vackert eller hur?

På vår siesta var vi nere på stranden. Jag somnade som en stock och när jag vaknade var det en helt annan strand än den jag somnade till. Världens dimma hade kommit in över staden.


Efter föreläsningarna klockan sju gick vi till affären och köpte läckerheter till en god Omelett med tillbehör. MEN GUD SÅ GOTT!!! Duktiga Åse!
Det blir detsamma till lunch imorgon.

Visst ser det härligt smarrigt ut!

Himlen gav oss en färgsprakande scen ikväll tillsammans med dimman.

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00