Tårar

Med många tårar

Det händer så mycket och det händer i en rasande takt och med många tårar.

Tillsammans på kursen till Licensierad Stresscoach öppnar vi oss, jag gråter massor, vi får lära oss att känslor är bra och vi utvecklas. Mina älskade hemma kommer att få hem en helt ny mamma, fru, dotter, vän och annat.

Idag pratade vi om vad det egentligen är vi VILL med livet och vad det är som hindrar oss, vilka monster är det som står i vägen. Och hur ska vi göra för att våga möta våra bromsklossar? Galet otroligt och ja… fantastiskt!

När jag kommer hem ska jag ha fyra klienter att träna på, är du sugen?

Gårdagens lärdom:
Dagens självklara: All förändring kostar
Dagens roliga: Jag är en gul banan (istället för att tänka JAG ÄR TJOCK)
Dagens bästa: Du äger dina egna känslor

Igår morse var vi på takterassen ovh följde solens uppgång över staden. Det var helt MAGISKT

Tillsammans tog vi en andningsminut. MAGISKT!
Jag är så tacksam för att få uppleva detta tillsammans med Åse. Vi var goda vänner innan men nu är det på en helt annan nivå. Vi delar så mycket och jag ser ännu mer kärlek till min vän än vad jag gjorde innan.

tårar

Vackert eller hur?

På vår siesta var vi nere på stranden. Jag somnade som en stock och när jag vaknade var det en helt annan strand än den jag somnade till. Världens dimma hade kommit in över staden.


Efter föreläsningarna klockan sju gick vi till affären och köpte läckerheter till en god Omelett med tillbehör. MEN GUD SÅ GOTT!!! Duktiga Åse!
Det blir detsamma till lunch imorgon.

Visst ser det härligt smarrigt ut!

Himlen gav oss en färgsprakande scen ikväll tillsammans med dimman.

 1. Sofia skriver:

  Jag är gärna försöksperson. Inne i en period med mycket stress från flera håll.aldrig reagerat på stress så som nu så skulle gärna ställa upp för att se om jag kan komma ur spiralen.kan skriva mer i ett pm om vad som orsakat detta om du skulle vilja få mer info. Mvh Sofia

   1. Sofia skriver:

    Har mailat dig, blev lite rörigt men du hänger nog med..haha.

    1. Fnulan skriver:

     Kära Sofia, jag har fått det men vill inte skriva något snabbt svar, vill ta tid på mig. TACK för att du har förtroende för mig <3

 2. Men uh, dimman på stranden ser riktigt läskig ut.. som en skräckfilm! Men annars ser det ljuvligt ut!
  Här finns också en aspirant till klient!!
  Kram och njut vidare! Och jobba vidare förstås, men njut när du kan!

 3. Berith skriver:

  Du får gärna öva på mig. Så spännande utbildning. Jag älskar din blogg

 4. skriver:

  Å varför bor jag inte nära dig.
  Hade görna ställt upp som klient..

 5. Jag är nog också en gul banan… (Hemska tankar man när om sig själv.)
  Skrev inne hos Åse att bilden på er två är fin. Önskar att jag också hade någon att stå med här. Mina finaste finns nere hos dig i Skåne.
  Sista bilden är magisk! Det ser verkligen ut som att det brinner borta i horisonten. Eller som att en sandstorm är på ingång.
  Hoppas att du haft en fin söndag. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..