ANNONS

Stresspodden

/

Stresspodden

Måndagen och tisdagen gick i en rasande fart tillsammans med Anna som var dagens kursledare och det blev även inspelning till Stresspodden.

Den där Anna alltså, gud vad hon brinner för att människan ska må bra utan mediciner. Jag har fått många AHA kring mina egna krämpor och du som äter Levaxin, jag ska skriva ett inlägg om detta! Jag ska bara kunna min nya kunskap ordentligt.

Efter kvällslektionen igår spelade vi in podd (stresspodden) tillsammans med Maria. Vi pratade om hur stressen påverkar oss och hur det är att ha jobb som influenser och vilken stress det innebär. Jag har lyssnat på Marias andra avsnitt och älskat dom. Därför var det en stor ära att få vara med som gästpoddare.

Ett bra tips till dig om du har svårt att sova. Maria har gratis mindfulnessövningar du kan göra när du ligger i sängen (eller annars också för den delen).  Våga lyssna och slappna av. Jag har lyssnat på den som heter kroppscanning och somnade efter 5 minuter. INTE för att Maria är tråkig utan för att hon är så lugn och behaglig i sin röst, som när man var liten och någon läste en godnatt saga. Tack för att du delar med dig Maria <3!

Lärdomar

Nu har jag ju missat två dagars lärdomar men du får några här:
Måndagens lärdom:
Dagens självklara: Du blir bara frisk om du har en riktning du vill till
Dagens roliga: PMS är en västerländsk sjukdom, den finns inte någon annanstans
Dagens bästa: Kroppen är gjord för att äta mat, inte dricka den

Tisdagens lärdom:
Dagens självklara: Det är lika läskigt för en som pratar mycket att vara tyst, som det är för den som är tyst att prata
Dagens roliga: Tar man blindtarmen för någon i Afrika dör dom… där finns bakterier dom inte klarar av
Dagens bästa: Lite SKITsnack är BRA! Våga prata BAJS. Bajset berättar hur du mår. Spökbajs är det bästa =)

Som du har förstått så har denna utbildningen påverkat mig otroligt mycket på insidan. Jag kommer att dela med mig till dig och jag hoppas att jag kommer att kunna inspirera dig här inne framöver. Jag LÄNGTAR! Nu är det sista dagen imorgon och längtan efter familjen är stor ska jag erkänna.

Kärlek och respekt till dig <3

Stresspodden

Här sitter jag och Åse och poddar tillsammans med Maria Helander.

Världens bästa tjejer gick ut och åt middag tillsammans igår därför blev du utan ett blogginlägg igen =) Jag har också valt att inte svara på alla kommentarer för att spara min energi. MEN jag blir så glad när du skriver och läser alla såklart så sluta inte med det. 

På kvällen åt vi en härlig middag tillsammans med Agneta och Elisabet. Vi är ett litet gäng på fem underbara tjejer som utbildar oss till Licensierade Stresscoacher och det resulterar i att vi kommer så nära varandra. Vilken tur att alla som är här är så fantastiska och härliga! Ovan ser du goa Agneta och världens bästa Åse <3

Här är du fina mjuka och varma Elisabeth. Vi har gjort många svåra övningar tillsammans så vi har fått en fin gemenskap. Jag skulle vilja jobba vidare med henne men hon bor ju i Gislaved liksom. Bor du där så ska du veta att hon är en fantastisk Zonterapeut!

Vi åt på Meson de Antonio. OTROLIGT god mat och mysig stämning. Det gäller att boka bord där. Däremot tyckte jag att det tog väldigt lång tid att få sin mat, men den var värd att väntas på! Att äta här kostar lika mycket som hemma i Sverige, men att dricka vin är skrämmande billigt. 

Under hela resan har jag ätit strikt LCHF som även kallas ketogen kost eftersom kroppen blir effektiv på att använda mitt lagrade fett som energikälla, och jag mår SÅÅÅÅÅ BRA!!! 

Innan middagen…

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00