ANNONS

Ny strategi

/

Haha jag lyckades med en ny strategi

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av en massakerad pumpa på trappan… Det var pumpkött typ ÖVERALLT. Att den hade rasat ihop lite innan visste jag men att den på något sätt sprängts i tusen bitar var jag inte direkt beredd på.

Mira och hennes kompis Amanda fick gå hem själv från skolan idag och jag kom 10 minuter efter. Till ett pumpakaos =) Jag förstod ganska snabbt vad som hade hänt och kallade på Mira och kompisen. Jag log och var varm och go i rösten

-Hej tjejer, har ni haft roligt när ni sparkade sönder pumpan?
-Ja *fnitter*, men med röda generade kinder
-Vad bra, då får ni plocka upp det, sa jag fortfarande med varm röst och ett leende
-Men vi vet inte hur man gör!!
-Jodå, kan ni sparka sönder den kan ni städa upp den

Och tjejerna städade ojade sig men klarade det galant. Och när jag kom ut och berömde dom så frågade jag om dom lärt sig en läxa. Då kom orden snabbt
– Ja, att aldrig mer sparka på en pumpa…

Här är det värsta uppe… =)

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00