Öronakupressur

Öronakupressur aj eller ej

Oj vad det var många som ville veta mer om när jag fick öronakupressur i Spanien. Elisabeth som var en av deltagarna på Stresscoach utbildningen arbetar som zonterapeut på sin klinik Zonsamt, men kan så mycket annat också. Hon frågade om hon fick sätta några frön” på mig när jag klagat på alla mina krämpor, allt från stress till sockersug. Jag trodde att hon skulle trycka lite på mina öron för att sätta igång processer. Det var det INTE. Hon satte verkligen fast nejlikafrön på vissa punkter på öronen.

Först letade Elisabeth upp punkterna på örat med en elektrisk punktsökare. Hon visade mig att där det blir rött på pennan var punkterna som skulle behandlas. Ibland svor jag VÄLDIGT högt när hon hittade rätt. Sedan tryckte hon fast de små fröna på punkten. Det gjorde lite ont på någon punkt men inte på alla. Sätt dig och leta punkter på öronen och tryck till lite så känner du.

Någon reagerade med en känslomässig reaktion men jag kände mest eufori.

Jag kom hem med fem små frön på mina öron som ska hjälpa mig med; stress, huvudvärk, mage, matsug, binjurar och smärta. Nu ska dom få sitta där i en månad eller tills dom själv trillar av. När jag kommer ihåg det så trycker jag lite på fröna.

Tyvärr finns duktiga Elisabeth i Gislaved men åker jag förbi kommer jag att ta en behandling igen. Jag vill inte vänta tills vi ses i mars.
Vet du någon som gör detta i Malmö trakten?

Det ser smärtsamt ut, men jag tyckte inte att det var det. Det gjorde mest ont när hon hittade rätt på punkterna

Nu hoppas jag att alla frön får sitta länge!

Öronakupressur

Vackra Maria ser så vacker ut i smärtan. Ser du den röda lampan som lyser, det är då Elisabeth hittat rätt.

 1. Louis Womack i Lund gjorde det förut, vet jag. Nära dig.
  På mig gjorde det ingen skillnad. Däremot går vanlig akupunktur bra på mig.

  1. Fnulan skriver:

   Åh ja men han!! Han är så duktig!! Kram

 2. Zonsamt skriver:

  Tack Malin! Så kul att få höra hur du upplevde det! Jag vill gärna fortsätta, men
  du vet var jag finns ❤!

  1. Fnulan skriver:

   Jadå och du kommer inte att slippa mig vännen <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..