ANNONS

Sluta banta och gå ner i vikt

/

Det är precis det jag har gjort nu ett tag!

Jag har SLUTAT ATT BANTA och nu går jag ner i vikt. Ja det är sant. När vi var i Spanien åt jag som en gudinna (massor och gott), jag var aldrig småhungrig, jag var aldrig blodsockertrött och jag drack MASSOR med vin. Jag hade gått ner TVÅ KILO, det har ALDRIG hänt på en semesterresa! Och faktiskt utan att ens tänka på vad jag gjorde. De enkla valen att låta bli pasta, potatis, godsaker, glass och annat bombaderat med socker i gjorde det enkelt. Jag tänkte inte ens på ATT jag valde bort något för jag var så nöjd med det jag åt. Jag njöt!

Det är precis det Anna skriver om i sin bok ”Sluta banta, gå ner i vikt”. Först trodde jag att hon var galen men det stämmer. Det funkar för mig! Det som är den stora skillnaden är faktiskt det Anna beskriver sin bok med ”Lär dig äta tryggt, gott och avslappnat”.

Minns du att jag skrev för ett tag sedan att jag kände att det fick vara nog (<–länk)? Jag har fortsatt hålla den känslan och det är underbart. Nej, jag gör ingen reklam för Annas bok, men hennes ord i boken har hjälpt mig och jag kanske kan inspirera dig?

Nu ska jag packa i all hast, det blev väldigt förändrade planer i sista sekunden så jag och Mira flyger till Stockholm imorgon. Hej och hå….

Uppdatering: Boken går att hitta HÄR nu.

Nu har jag tur som fick lukta och känna på boken innan alla andra.. Dom första 64 sidorna är bra fakta text och sedan kommer det mums mums recept. Jag slukade både texten och bilderna på maten. Tyvärr kan jag inte länka eftersom boken inte är ute ännu.

Denna bok har jag tipsat många om. Det är också Anna som har skrivit den och världens bästa BFF Åse har gjort fantastiska recept som vanligt. Boken ”Energibarn” borde läsas av alla som jobbar inom skola, förskola eller andra ställen där man möter dessa underbara ”Energibarn”. Annas egna berättelse i boken skakar om och får en att inse. Det är inte dessa Energibarn som är jobbiga, det är vi andra som är tröga….
Läs mer om boken HÄR om du är nyfiken.

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00