Tjohooooo

GODMORGON, jag lovar dig, min morgon kunde absolut inte börja bättre än denna. Jag vill skrika lika mycket som om att jag hade vunnit en miljon på Triss. Kan du känna känslan inombords? Visst är den ljuvlig. Min anledning till denna lycka är så himla enkel…

Jag såg i kalendern att det inte är förrän nästa måndag jag ska till tandläkaren och rotfylla min tand. Jag trodde det var idag och har känt efter med alla medel om jag verkligen inte var sjuk eller nåt så att jag kunde avboka tiden.

TJOHOOOOO jag slapp!

*Sjunger i duschen* Jag är lycklig å så lycklig….

I samma sekund blir jag påmind;
Skit också nu har jag skjutit på problemet så nu ska jag ha ont i magen en hel vecka till. SKIT.

Andas lugnt… Solen skiner även om du inte gör det

 1. J skriver:

  Hallå där! Jag hade oxå sjungit om jag slapp tandläkaren. Mest för plånbokens skull o pinsamt o gå då jag vet att jag har mkt som behöver åtgärdas….. Men jag håller dig i handen nästa måndag, tillsammans fixar vi det . Kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahah ja plånboken var lika glad som jag! Och tack för att du hänger med. KRAM

 2. Förlåt om du tyckte att jag gnällde och var vresig det var inte syftet alls:( Kram Anna

  1. Fnulan skriver:

   Nä fina du!!! Ingen fara alls. KRAM

 3. Annica skriver:

  Hej, har gjort rotfyllning två gånger och ser alltid till få så mycket bedövning man kan få och lite till, dessutom får jag lite ”roliga” piller innan (dvs lugnande) Jag hatar verkligen tandläkaren men på det här sättet har det inte gjort ont ett endaste dugg, det värsta är att gapa så länge, men det fixar du ska du se.
  Jag brukar passa på och drömma mig bort till solen och värmen och plocka fram alla roliga minnen från semestrar och så, funkar finfint när man är lite lullig 🙂
  KRAM!

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaha låter som en härlig stund =) Ja jag säger till henne att bedöva mer än man behöver helt enkelt!! Kram

 4. Åsa skriver:

  Förstår din känsla. Var hos tandläkaren idag för första gången på två år (går till tandhygienist två gånger per år) och jag fattar inte varför jag är så rädd för just tandläkaren. Fick dock besked att det var noll hål så jag studsade därifrån.

  1. Fnulan skriver:

   Duktiga Duktiga du!!!!!

 5. Hej nu var det ett tag sen jag skrev ha ha .Var glad att du slipper se mig för här är det lite för lite sömn och lite för mycket värk,men idag är en bra dag för jag har mitt barnbarn här och det är så härligt! Förresten så kommer det gå alldeles utmärkt hos tandl. alltid jobbigt innan men du fixar det!! Ha en underbar dag. Kram Anna

  1. Fnulan skriver:

   Nädå, du är trevlig ändå. Man får lov att vara vresig inne hos mig och kräka av sig. Jag gör ju det!
   Ja det är bara att få det gjort eller hur..
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..