ANNONS

Vad gör du för att värna om din miljö?

/
---I samarbete med Verve---

Värna om din miljö

Är du precis som mig och värnar om lokalproducerat och din miljö? Jag fick en fråga om att göra ett samarbete med Verve. För min del var det inte alls svårt att skriva om deras tjänst eftersom jag känner ett hjärta för och med deras vision. De tänker framtid, det vill säga mina barn och barnbarns miljö. Verve uppmuntrar mig att använda de lokala producenterna av el som kan vara min granne, släktingen eller till och med en vän, det är JAG som bestämmer vem som ska bli min elproducent.

Jag ska försöka förklara hur det fungerar. Du ansluter dig till Verve och i samband med det får du tillgång till deras utbud av elproducenter. Då väljer du vilken gård du vill ska förse dig med el. Därför kan du välja ett närproducerat alternativ som gynnar både miljön men även den du köper din el av. Det innebär nämligen att just den producenten kan investera ytterligare när inkomsten ökar för gården. Och i längden gynnar jag min hembygd att växa och utvecklas. Den lokalproducerade elen är helt förnybar* och  är därför det bästa alternativet för vår miljö. Jag gör både en stor insats för den enskilde gården men även en investering i miljön.

Det viktigaste för mig

Det viktigaste för mig är att intäkterna går direkt till gården som jag har valt att få min el från. Jag vet exakt var och vem det är som producerar min el samt vart mina pengar går.

Verve samarbetar med E.ON för att kunna erbjuda så många som möjligt att på ett nytt sätt kunna köpa och sälja el som är närproducerat, småskaligt och klimatsmart. Du får med andra ord fördelarna med ett etablerat företag och smidigheten hos Verve som är litet och personligt.

Verve har inga bindningstider och erbjuder ett pris som följer den övriga marknaden. Du slipper allt med telefonsamtal och uppsägningar eftersom Verve ordnar med allt administrativt. 

Tänk att jag skulle lära mig mer om förnybar* energi och miljöpåverkan. Är du redo att att göra det du med? Jag vågar inte blunda mer och måste ta mitt ansvar, detta är ett bra steg i rätt riktning.

Gå in och titta vad Verve  (<–LÄNK) kan erbjuda dig och din miljö.

* Att elen är förnybar innebär att det är en källa som aldrig tar slut, den kommer från vind, sol, vatten och annat för en hållbar utveckling.

 
miljö
Tänk vilken vacker natur och miljö vi har, då får vi också behandla den med kärlek <3
miljö
Jag har gjort mitt val av gård för leverans av el, men vem det blir vill jag inte berätta eftersom alla gör ett så bra jobb 😉
Här ser du 
några i min närhet. 
Administrativ avgrund avskräcker småskalig elproduktion
Tack till min samarbetspartner Verve, inte bara för att ni ser mig som en bra ambassadör för ert företag.
Utan även för att ni är förebilder inom miljöarbetet.
4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00