Tävling IGEN- massor av hårlyx!

---Tävling i samarbete med Tradebanco---

OGX- Behöver jag skriva LYX? HÅRLYX i mängder.

Jag har fått äran att låta någon vinna ett megapaket från OGX som är som godis för håret. Jag har själv testat ”Vanilla & Chai spice” varianten. Det luktar så otroligt gott! Vad sägs om andra dofter som champagne, coconut, lemon eller plum?

En vinnare vinner detta paket på fem olika sorters ”Limited Edition” från OGX. Tillsammans är värdet nästan 1.200 kr.

För att vinna vill jag att du kommenterar med vilken doft du skulle vilja se i deras redan stora sortiment.

LYCKA TILL!

Du måste svara innan den 8/12 kl. 23:59 för att ha en chans att vinna. Vinnaren utses av Tradebanco och meddelas här på bloggen.

För mer bilder och information om de olika sorter som redan finns kan du titta HÄR.

”OGX är skönhet – ren och enkel”. Så beskriver företaget sig själva och syftar till renheten i de aktiva ingredienser som ligger till grunden för deras hårvårdsprodukter. De tillbringar mycket tid att leta världen över efter rena naturliga extrakt att använda i sina produkter såsom kokosfett från Filipinerna eller Arganolja från Marocko.

OGX

*eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

  1. Fnulan skriver:

   Det kommer så fort företaget valt ut en vinnare =)

 1. Sofia skriver:

  Åhhh jag skulle vilja ha Mango det luktar fräscht och gôtt

 2. Maja skriver:

  Med tre tjejer och mig själv går det åt en hel del shampoo och balsam. En sådan här vinst hade varit perfekt
  Saknar nån doft med hallon o vit choklad

 3. Åh, det där är ett märke jag inte känner till och inte har provat – spännande! Jag skulle gärna se en uppfriskande fläderdoft i sortimentet, kanske tillsammans med lite citrus.

 4. Sara skriver:

  Jag skulle vilja ha doften av edelweiss på mina hårprodukter. Det får mig att tänka på filmen ”Sound of Music” och visst är det underbart att stå i duschen och sjunga för full hals 🙂 The hills are alive with the sound och music 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..