Bästa dagen!

Fredag!!! Och inte vilken som helst. Det är dagen innan min födelsedag =) Det firade jag och Cornelia med en dag tillsammans på stan. Jag visste bara att jag skulle bjuda Cornelia på lunch sen var resten hennes beslut. Och snacka om att den tjejen känner sin mamma =)

Vi började med att titta på barnvagn på Beba. Min vän Ann-Marie jobbar faktiskt där men jag kände inte henne när jag väntade Mira så det var skoj att få titta på barnvagn hos henne =). Jag är glad att jag slipper välja i djungeln av vagnar som det finns idag…. Det lutar åt en Britax Smile för lillärtans del, men det kan säkert ändra sig många gånger resten av de 20 veckorna gått…

Fina Ann-Marie, så mysigt att få krama om dig idag!!!

Och att titta på babykläder är väl ett måste?? Om två veckor vet vi om det blir en prins eller prinsessa. Denna mormorn kommer att shoppa massor…. Farligt!!! Jackan Cornelia har på sig fick hon av oss i present, visst är den fin!!

Sen tog vi en långlunch på Scandic Triangeln. Det är så mysigt att ha tid och sitta och prata. Cornelia och jag umgås som de bästa vännerna och jag älskar den nya vuxna relation vi fått.

Det var en liten annorlunda lunch faktiskt som kallas ”Urban Lunch” eftersom det fokuseras på ett bra energiinnehåll och bra proteiner.

Mums, goda kycklingbaguetter, det är bara att ta bort brödet om man vill ha en LCHF variant

Du gör din egen nudelsoppa

 

Eller om du vill ha en fräsch sallad?

Eller detta…. brownie med pepparkakskräm på? Då dog jag lite…

Sen fick jag den BÄSTA födelsedagspresenten… mer om det imorgon men du får tjuvkika och gissa…

 1. Mettan skriver:

  Ps…. den 9/12 ska det ju vara… Ds
  Mettan

 2. Mettan skriver:

  Hej fina Du….
  Vill önska Dig en riktigt härlig och fin f-dag idag 10/12 ( och alla andra dagar med)
  Kram Mettan från Mö

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack Mettan från Mö!!!!

 3. Annica skriver:

  Var har ni köpt jackan? Jättefin!

  1. Fnulan skriver:

   Den kommer från H&M =) Inte farlig i pris heller faktiskt

 4. Madde skriver:

  Även om man älskar de små så visst är det mysigt med vuxna barn också och relationen blir helt annat. Efter en turbulent tonårstid så ser man att tjejerna vuxit upp till ansvarstagande vuxna. Så häftigt.

  1. Fnulan skriver:

   Ja det är underbart!! Härlig känsla <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..