ANNONS

Bantningsmetod 2018

/

Vilken bantningsmetod började du året med?

2018, och en ny bantningsmetod kanske? Är du som mig och många andra och ska börja om just nu? Det har jag gjort MÅNGA gånger! Det är så många gånger att jag inte vet om det är den femtielfte eller femtihundrade. Jag slår vad om att det är den sista gånger 100 eller nåt.

Jag började morgonen med att fundera på vad som egentligen fungerar bäst för mig. Det slutade med att jag inte kunde inte äta lunch förrän vid 13.00 tiden eftersom jag inte hade bestämt mig ännu. Idag blev det LCHF men man vet aldrig vad som händer imorgon. Då kanske viktväktarna passar mig bättre. Kan man inte köra efter dagsformen liksom?

Nä skämt åsido. Det måste vara slutbantat. Jag har gått med i Annas Facebookgrupp som heter ”Sluta Banta- gå ner i vikt”. Är inte det drömmen? Och visst farao är det målet (återigen) att få en bra relation till mat. Äsch hur svårt kan det vara? Det är väl bara att skruva ihop tänderna, fängsla händerna och börja träna! Det fixar jag väl? Lätt som en plätt. Hänger du på?

Jag smög fram vågen i morse men kom snabbt på varför jag gömt den för ett tag sedan. Jag bestämde mig för att vågmonstret får fortsätta vara undangömd, LÄNGE. Den får mig bara att må så mycket sämre än vad jag borde. Jag är värd så mycket bättre.

Nu ska jag sammanställa ett inlägg om vår fantastiska nyår (på tal om för mycket kilo).

PUSS

bantningsmetod

Men kolla in denna vackra skapelse! NEJ Rasmus jag menar faktiskt Cornelia… På tal om kilo så stråla hon ikapp med alla diamanter och mår som en prinsessa men med lite foglossningar. Nu kan jag också känna Ärtan sparka <3 Vecka 21 är det minsann <3

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00