ANNONS

Smart ofrivillig träning

/

Det där med träning

Jag har kommit på det ultimata sättet för mig att få till träning. Eller i alla fall att få en promenad som kanske efter ett tag gör ett sug efter att få träna (eller inte…)

Jag sade nämligen till min kära make att varje gång han lämnar Mira till skolan/fritids så måste jag gå en lång omväg till jobbet, minst en halvtimme. Win win eller vad säger du? Hinner jag inte på morgonen får jag ta lunchrasten, mannen har koll på min Samsung Gear. Jag kommer inte undan. Och en deal är en del. Så det så.

Jag vet inte vem som får den största vinsten i och för sig:
– Jag som slipper att lämna Mira?
– Mannen som får tantelantan att promenera? Och en fru som blir glad för att hon får motion?

Eller är det kanske så att jag får den största vinsten i förbättrad hälsa helt enkelt men vägrar att se det så? Huvudsaken är väl att jag får komma ut och röra på mig. Och du kan tro att mannen mer än gärna lämnar typ varje dag…. Mån tro…. Han är rädd om mig och det kallas kärlek.

Hur får du in vardagsträning vännen?

Här kände jag mig stark och frisk, augusti 2012 och har precis SPRUNGIT sex kilometer tillsammans med Emelie (<–länk) <3 Känslan var magisk…. ska försöka fånga den igen!!

Träning

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00