En hälsning

Vad är din ålder?

Åh jag sitter rakryggad på jobb idag utan att rasa ihop på stolen. Det känns bra. När vi hade lunch så slängde jag ska snabbt i mig två kycklingkorvar och ett gigantiskt berg av blomkålsmos. MUMS! Mina arbetskamrater tyckte nog inte att det var lika trevligt om man tänker på hur blomkål smakar. Inte lika gott som det är. =) Mira skriker förtvivlat varje gång jag kokar det för att hon dör av doften. Gabriel klöks.. Ja man kan visst dö av blomkål. Det har jag fått lära mig.

Jag vill ge en stor kram till en tjej som heter Matilda. Det är Gabriels klasskompis och jag ÄLSKAR att hon gillar min blogg!! Fatta så coolt att en tjej på ARTON år gillar min blogg!! Jag har nog en väldigt stor spridning på åldrar bland er läsare. Hur UNG är du?
Tack Matilda för att du är inne hos mig trots att jag är skitgammal, rynkig och som alla andra tjuriga mammor! Vi ses i alla fall vid studentflaket till sommaren. Jag hoppar upp och hakar på. Jag tror att Gabriel hade älskat det 😉 Vad tror du?

Nä nu, soffvila en stund… Det tog på krafterna att jobba ändå.

Puss

Gabriel ÄÄÄÄÄLSKAR att vara med på kort. Jag lovar!!

 1. Gunilla skriver:

  Det sägs att jag fyller 40 om ett halvår. Vet inte om jag tror på det.

  1. Fnulan skriver:

   Hahah nä finns det inga bevis så… Håll emot! Kram

 2. ABO skriver:

  Förlåt, nu förstår jag att du måste godkänna alla kommentarer, en trög skåning;) Du får gärna ta ett foto, min älskade mormor som blev 93 år och jobbade på Östarp i många år. Puss o kram

  1. Fnulan skriver:

   Ingen fara kära du! Järnvägsgatan är lååååååång. Kan du säga mer specifikt vilket hus? Kramen fina

 3. ABO skriver:

  Men då säger jag väl tack och hej från mej! En snäll och vänlig kommentar från en 60-åring som inte kom med. varför?? Kram

  1. Fnulan skriver:

   Jodå den kom med =) Jag skulle bara godkänna och svara först ❤️❤️

 4. Jennika skriver:

  26 år! Läst din blogg i flera år 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Vad glad jag blir!!! Då är vi ju nästan bästisar!

 5. MariaL skriver:

  58 år är jag men jag förstår inte hur det har gått till Min förstfödde son är snart 37! Alltså 37, hur är det möjligt?

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha men livet hände!! Och du är lika härlig ändå!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..