ANNONS

En hälsning

/

Vad är din ålder?

Åh jag sitter rakryggad på jobb idag utan att rasa ihop på stolen. Det känns bra. När vi hade lunch så slängde jag ska snabbt i mig två kycklingkorvar och ett gigantiskt berg av blomkålsmos. MUMS! Mina arbetskamrater tyckte nog inte att det var lika trevligt om man tänker på hur blomkål smakar. Inte lika gott som det är. =) Mira skriker förtvivlat varje gång jag kokar det för att hon dör av doften. Gabriel klöks.. Ja man kan visst dö av blomkål. Det har jag fått lära mig.

Jag vill ge en stor kram till en tjej som heter Matilda. Det är Gabriels klasskompis och jag ÄLSKAR att hon gillar min blogg!! Fatta så coolt att en tjej på ARTON år gillar min blogg!! Jag har nog en väldigt stor spridning på åldrar bland er läsare. Hur UNG är du?
Tack Matilda för att du är inne hos mig trots att jag är skitgammal, rynkig och som alla andra tjuriga mammor! Vi ses i alla fall vid studentflaket till sommaren. Jag hoppar upp och hakar på. Jag tror att Gabriel hade älskat det 😉 Vad tror du?

Nä nu, soffvila en stund… Det tog på krafterna att jobba ändå.

Puss

Gabriel ÄÄÄÄÄLSKAR att vara med på kort. Jag lovar!!

76
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00