Fredagsfeeling

Vad gör du när du får fredagsfeeling?

Tjoho, fredagsfeeling!  Jag svänger på höfterna och dansar Zumba i köket för det är minsann fredag idag! Mira är på skolan så musiken är sjukt hög. Veberöds medborgare funderar nog starkt på att utvisa mig från byn. Framförallt eftersom jag sjunger lika högt som musiken och lika dåligt också. Sen behöver vi inte prata om att jag gör det med tant-inneskor, pyjamas och full makeup… Bara man är snygg på en selfie så är allt okej.

Äsch vi lever bara en gång och det tänker jag minsann ta vara på! YOLO

Idag har jag tagit över InoS insta story (@influencersse) igen och idag tipsar jag om hur man kan få en ”Bra blogg”. Vad är en bra blogg för dig?

KRAM

*dansar vidare*

Och du kan tro att jag kan svänga på höfterna när det gäller. Speciellt efter ett glas bubbel. Detta fotot togs på mig, Åse och Sandra när vi var på Soultrain i Stockholm. Herrejesus vilken tungt gung!! Åh vad jag vill festa med dessa brudar igen. Jädrarns i hoppet!! Läs om vårt sjukt roliga kväll HÄR. Soultrain är förresten på fredagar i Malmö och Stockholm!

 1. Hej! Bra story på Inos. Jätteintressant! 🙂 Hoppas du får en härlig lördag trots kvitton… Jag vet PRECIS vad det är för ångest du genomlider… 😉

  1. Fnulan skriver:

   ÅÅÅÅÅ tack kära Alexandra. Vad roligt att höra. Jag är inget proffs, det är bara mina tankar. Hoppas att det hjälper någon.
   Kram på dig <3

 2. Ameon skriver:

  Åh jag svänger gärna de lurviga!! Men här hemma uppskattas inte min musiksmak så den är ofta i hörlurar :-)!! Men på söndag hoppas jag på 2-3 timmar barn och man fritt så jag får sjunga högt och svänga på höfterna!! Städa ur stora garderoben som ska bli bara min <3!! Världen är allt liten! Jag och Sandra har jobbat ihop för väldigt länge sedan <3 , här i Malmö på Cafe Palladium. Som inte finns mer- mest äldre som besökte så deras tid var nog över :-)). Säg till nästa gång det blir Soultrain- hänger på- har aldrig varit där!! Need to dance!!

  1. Fnulan skriver:

   TJOHOOOOOO dansa för mig med =))))) AH men goa Sandra, hon är helt underbar! Jag lovar att hojta!! PUSS

 3. Det var så roligt att du tog över inos insta idag och vilka fantastiska tips. Jag tittade faktiskt igenom det igen för att kunna skriva ner dom. Det från emot att höra om hur man skaffar flera läsare.

  Mitt problem när jag bloggar är mycket att jag funderar på varför nån skulle vilja läsa min blogg och vara intresserade av mitt liv. Jag älskar att blogga. Skriva, planera inlägg och fixa bilder. Jag är sjukpensionär och det händer typ inget i mitt liv så jag vet inte vad jag ska fylla min blogg med. Funderar på att lägga ner men jag tycker ju så mycket om det!

  1. Fnulan skriver:

   Men TACK, gud så glad jag blir!!! Jag tyckte inte det var nåt bra men jag har fått så mycket bra kommenterar så det värmer. Jag ska göra en sammanställning på bloggen också.
   NEJ lägg inte ner så länge du tycker att det är roligt!!!!!!! Skit i antalet läsare! De som kommer in gillar ju dig. Men framförallt älskar du att skriva. Ta inte det ifrån dig själv. Fyll bloggen med vad DU vill, det är ju ändå din <3 Nu ska jag gå in och kika. KRAM och återigen TACK!!!

 4. Albin skriver:

  Så kul att följa dig här men också på INOS instastory idag! Super bra tips! Jag älskar när man som bloggare är personliga och precis som Madde här skrev bloggar som även visar att allt inte är perfekt! Det är sånt jag försöker tänka på i mitt bloggande! Ha en fin fredagskväll nu!

  1. Fnulan skriver:

   Men vad roligt, TACK ALBIN!! Du är så välkommen!! Ja jag tycker också att personlighet är bra i en blogg. Jag är inte direkt perfekt och är inte så sugen på att vara det heller. Kul att du skrev! Nu ska jag in och titta till hos dig,. Kramen och återigen TACK för fina ord.

 5. Madde skriver:

  En bra blogg är en varierande, där bloggaren bjuder på sig själv, och där allt inte är så perfekt 🙂 Vill läsa om vardag, och resor 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Ja jag håller helt och hållet med dig!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..