ANNONS

Fredagsfeeling

/

Vad gör du när du får fredagsfeeling?

Tjoho, fredagsfeeling!  Jag svänger på höfterna och dansar Zumba i köket för det är minsann fredag idag! Mira är på skolan så musiken är sjukt hög. Veberöds medborgare funderar nog starkt på att utvisa mig från byn. Framförallt eftersom jag sjunger lika högt som musiken och lika dåligt också. Sen behöver vi inte prata om att jag gör det med tant-inneskor, pyjamas och full makeup… Bara man är snygg på en selfie så är allt okej.

Äsch vi lever bara en gång och det tänker jag minsann ta vara på! YOLO

Idag har jag tagit över InoS insta story (@influencersse) igen och idag tipsar jag om hur man kan få en ”Bra blogg”. Vad är en bra blogg för dig?

KRAM

*dansar vidare*

Och du kan tro att jag kan svänga på höfterna när det gäller. Speciellt efter ett glas bubbel. Detta fotot togs på mig, Åse och Sandra när vi var på Soultrain i Stockholm. Herrejesus vilken tungt gung!! Åh vad jag vill festa med dessa brudar igen. Jädrarns i hoppet!! Läs om vårt sjukt roliga kväll HÄR. Soultrain är förresten på fredagar i Malmö och Stockholm!

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00