Nu blev ni allt sugna va?

Jag såg det allt….

Åh vad du slickade dig om munnen och försökte lukta genom telefonen när du såg mitt Instagraminlägg om söndagens gastronomiska upplevelse. Tror du inte att jag såg det? Ja du var allt lite avundsjuk, erkänn…. Det hade jag varit om jag varit du.

Jag och hela familjen bokade in oss till premiären av brunchen i Lund på Scandic. Tyvärr jobbade Gabriel och kunde inte följa med. Jag tvingas att gå med honom sen, ojojoj vad synd om mig 😉 Jag får ta och ställa upp helt enkelt.

Scandic Star
Scandic Star i Lund börjar med brunch på söndagarna. 195 kr per person. Finns något för alla även om du har allergi eller någon intolerans. Boka, om du ska dit, det var fullt när vi var där.
Chefen Darek tog emot alla premiärsugna och hungriga matgäster.

 

Och snacka om ett fullsatt Scandic Star. Som tur var märktes det inte vid maten eftersom det var fyra olika stationer. Annars är det sånt som jag kan hata när jag äter buffémat.
Det kan också bero på att man bokar sig med en kvarts mellanrum. Det är smart….. 

Jag har inte varit i Scandic Star på länge men det var verkligen en förvandlad restaurang vi möttes av.

Min älskade man är inget stort fan av buffé och bruncher så jag var beredd på att han tog en rätt och inte åt mer sen. Tänk, så bra kände jag visst inte honom riktigt för han åt MASSOR och gick ett par gånger. 

Mina fina föräldrar, världens bästa bara så du vet. Min pappa älskar buffé och tyckte att allt var toppenbra! Mamma blir mätt på en skorpsmula men åt ändå med god aptit =)

Vad Mira åt? Jo……

Fem stora pannkakor med…… 

Ett ton topping….. 

Dessa läckerbitar, mums fillibabba!! Örtmarinerade och smarriga. Mira undrade om man verkligen kunde äta det där.

Det fanns verkligen något för ALLA. Min man äter endast fisk och fågel och brunchen passade honom perfekt. Jag fick en fråga på Instagram om det var bra för de med gluten och laktos intolerans. Nu kollade jag inte så speciellt mycket efter just det, men med den mängden mat fanns det mat åt alla. Annars tror jag att dom fixar det ganska bra om man frågar. Jag hade ringt in och frågat eller påpekat att jag kommer om jag haft allergi. Det är säkert inga problem.

Där var en stor station med kall mat, en med varm, en gottestation och en pannkaks/våffel station.

Brunchen var verkligen vacker att se på! Det sprakade av färger och estetik. Me like, för jag är en av de som äter med ögonen…..

Det märktes verkligen inte att det var första brunchen och premiär. Allt flöt på och man märkte inga barnsjukdomar alls. 

Min FÖRSTA tallrik. Alltså förlåt men…. äggröra med tryffel, håll-käften-gott! Kycklingen var så himla god men man blev allt lite kladdig =)

Sen kom vi till gottebordet… Min svaghet, min Akilleshäl, min demon… Men så mycket gott och allt var faktiskt inte onyttigt!!! Jag gick loss på Iskaffet.
Alltså så gott! Säg inte att det är socker i det för då dör jag med tanke på att jag nog drack 5 koppar….

Och annat sött som socker är ju de här två… Så fina tillsammans och så kärleksfulla

Mira är inte lik sin mamma med sötsaker, kolla in hennes sparsamma tallrik…

Och kolla min…..

Min drog…… ost och kex

Är man på Scandic så är man…..

Mira åt inte så länge som vi vuxna men roade sig med Musically på min telefon. Tydligen har jag ett Fnulan konto där full med Mira filmer…

 

Vi lämnade Scandic Star efter två timmar och vi alla var VRÅLMÄTTA. Vi skippade att äta mat på kvällen och åt bara något enkelt.
Alla som var på premiären fick fylla i en undersökning efteråt, vi kunde inte fylla i några förbättringar. Vi alla sju var verkligen otroligt nöjda!

Jag tycker att det är roligt att Scandic i Lund också öppnar upp för nya matsensationer och upplevelser. Min närmsta storstad =)

Jag vill väldigt gärna applådera de som sprang och plockade efter oss på borden. Jag har aldrig sett maken till snabbare servitörer än dessa. Så otroligt bra jobbat!

 

LOADING..