Gabriel 19

TJOHO Gabriel 19

Igår var det kalas för lilla Gabriel och premiären av Mello. Vilken kväll!

Min galna son önskade sig PANNKAKOR till födelsedagsmat…. Och det skulle vara mammas så då blev jag jäkligt mallig =) Innan jag förstod hur länge jag skulle stå vid spisen. Till det blev det tre korvar med ärtsoppa. Jag gör inte sånt i onödan om det finns färdigt! Vi prioriterar vår tid i detta hus.

Imorgon är det den riktiga födelsedagen och då ska jag pussa på honom.

Såg du Mello? Herregud, för in i bänken vad de där två grabbarna var bra. Och då menar jag INTE lekfarbrorn… Jag skriver med om Mellon längst ner i inlägget. Jag är ju ett freak när det gäller spektaklet. Det vet du säkert redan! Och vem är på finalen i år igen? japp, MOI

Finservering behövs INTE när det är familjen ❤️

Det blev pannkakor på 18 ägg…. MÅNGA med andra ord.. Och dom tog slut…

Mira och Gabriels flickvän Matilda värmde upp innan Mellon =)

Födelsegrisen med lillsyrran. Ja han har blonderat luggen och det är superfint (när han har gele i….) speciellt när han har en fläta. Me like!!!

Kolla in denna tårtan mannen bakat ”Fudge brownie tårta” MAJ GAAAAD

Jag tog fram alla gamla fotoalbum så att barnen fick se sig själv när dom var små. Gud vad mycket minnen!!

Rasmus satt och höll Cornelia kärleksfullt om magen som växt MASSOR
Kolla på hennes blogg! 

Sen kom det MEEEEELLOOOOOOO och snacka om glädje när mina två favoriter gick direkt till final Alltså vilka killar…..Och visst är det så att den personen som tävlar i deltävling ett, sista numret oftast har vunnit… HEJA BENJAMIN!!! Pernilla skrev igår att hon inte kunde rösta på honom eftersom hon själv stod på scen så jag röstade typ 100 ggr för hennes skull. Och gudars vad stolt hon ska vara över sin son till musikgeni. Det blir (är) något stort med den killen. Ödmjukhet och musikkärlek kommer man långt med. HEJA BENJAMIN, ses på finalen på Friends Arena!!! Sedan mötet mellan honom och Mira så är han mig så varmt om hjärtat… Fin kille ❤️
Och stackars Pernilla som inte kunde vara där och hålla i handen och skrika sig hes av stolthet. Men det gjorde hon säkert inombords 

 

 

 1. OMG ! Du MÅSTE lägga ut receptet på tårtan !!!
  O Grattis lite sent . . . .
  / Sussi

  1. Fnulan skriver:

   Hahahaha sorry men mannen gör lite olika varje gång….. Han är väääääldigt hemlighetsfull… GRRRRRR Kram

 2. Agneta skriver:

  Grattis Gabriel ( och Benjamin )

  1. Fnulan skriver:

   Tackar Agneta!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..