ANNONS

Skitungen

/

Skitungen fyller år

Och om du ser fotot längre ner så är det skitungen i ordets rätta bemärkelse… Eller? Hahahaha, kan det vara det kommande studentfotot, eller är det för snällt? När barnen fyller år får dom alltid välja middag till sitt kalas och sen var vi ska gå och äta på födelsedagen. Snacka om otur för den som har kalas PÅ sin födelsedag ;).

I alla fall….

Gabriel ville bara ha en enda sak, Pizza från en speciell pizzeria i Lund. Han vill dock inte äta där utan hemma. Men hur löser man det, hur gott är det att värma pizza som är halvljummen efter en halvtimme i bilen. Och PIZZA?? Det är bara en som gillar det hemma, Gabriel.

Så vi andra får bita ihop helt enkelt och äta halvfesen, sunkig och slabbig pizza, allt för min lilla prins skull . Det viktigaste är att han är nöjd på sin 19 års dag, eller hur!

Kolla skitungen då…. Hahha så söööööt!!! Och jag ser att stackarn har storasysters pyjamas…
Och pottfrillan är jag skurken till, en gång klippte jag av hel öronspetsen på honom FÖRLÅT!!!
Är det därför han kanske hör dåligt när mamma skriker?
Nä min fina underbara unge med det största hjärtat på denna jord, jag är SÅ stolt över dig. 

skitungen

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00