ÄNTLIGEN KAN JAG BERÄTTA!!!

ÅH vad vi har längtat!!

Nu har det varit såååå länge jag har tvingats att vara tyst, och Mira också! Gud så jobbigt. Som min pappa alltid sa till mig när jag var liten och skulle vara tyst ”Akta så att du inte spränger röven” Hahaha. Igår så såg vi en sak på tv som gör det omöjligt att vara tysta, nu är det nog många som vet =)

Minns du när Mira och jag var på Siggesta Gård? Ja men vad gjorde vi där? Nej inte bara mys inte, Mira var ju med på inspelningen av ”Det stora Tårtslaget”. JIPPIE!!! Nästa vecka kommer du att få se henne baka en drömtårta med sin idol Jennie på sjuan!

Det är ofta Mira säger att det är det roligaste hon någonsin har gjort i sitt liv. Och vet, jag tror henne!

LÄNGTAR! 

Vill du se trailern på nästa avsnitt där man ser Mira så hoppa in på mina Facebooksida, eller på min Instagram, där ligger den <3

Det stora tårtslaget

Här är UNDERBARA Jennie och Mira. Dom kunde ha varit Mor och dotter!! Det kommer du att se i programmet =) Jag har även lovat Mira att göra en youtubefilm från inspelningen, men det får jag vänta med eftersom mycket är fortfarande hemligt =)

LOADING..