Stressad på mig själv…

Herregud

Finträff på Nova idag och en jädrarns fart…. Om jag hade sett någon annan hålla på som mig själv idag så hade jag trott det var en idiot… Ja men alltså…. Min LEDIGA DAG, vad hände då.. Jo…

Jag lämnade Mira på skolan
Jag jobbade
Jag åkte snabbt in till Malmö för behandling av Joanna
Tillbaka till jobbet
Hämtade Mira halv 2
Till revisorn och gå igenom bokföringen
Hem och baka chokladbollar till mannen
Till mannens jobb och fika fredagsfika
Till Nova och shoppa
Till simhoppskolan
HEM…. laga mat

……

Ursäkta men hur hann jag allt? Jag är i alla fall sketnöjd över mig själv men misstänker att jag somnar som en sten om en halvtimme.

Och sen träffade jag underbara Moa aka Spiderchick också. Den bruden är en av mina bloggkollegor i humorbloggisfären. Alltså ärligt, hon är så sjukt rolig och verkligen en av mina bloggfavoriter. Love her!  Hon och Egoina (också sketgrym) har en podd, jag ska tvinga dom att bjuda in mig som gäst. Så det så. Pistolhot typ? Eller hota med en släng av flunsan på båda hållen?

Stackars Moas man som blev överöst med Melloutfrågning! Han var nämligen med där 2014 eller nåt. Och jag glömmer aldrig något med Mello…. Nä så konstigt att stöta på henne på Nova, hon bor liksom i Norrland-Skövde. Nu pratade vi IGEN om att ses på riktigt. Det kommer <3 SNART

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..