ANNONS

Gabriels fundering

/

Gabriel funderar

Nu susar vi genom Sverige och är på väg hem. Det blev en spännande semester eftersom jag låg och skakade de dagarna vi var uppe. Igår lyckades jag vara vaken nästan hela dagen och var faktiskt ute några minuter också. Det har ändå varit härligt att få vara med familjen och jag har blivit så ompysslad. Mira och mannen har inte lidit ett dugg ❤.

Jag har funderat på om Gabriel saknar oss (eller mig) väldigt mycket. Han har nämligen frågat MÅNGA gånger när vi kommer hem. Varenda gång har jag svarat att jag inte vetat riktigt. Sen kommer frågan igen…. 

Igår frågade jag honom om han saknade mig så mycket och att det var det som var anledningen till hans många ”När kommer ni hem” frågor.
– Nä mamma, jag vill veta när ni kommer så att jag vet när jag måste städa i köket….

Tssss jag som hoppades på att jag var saknad. Är det för mycket begärt egentligen?

Lille älsklings Moltas kalas igår ❤

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00