Träffa min idol

Tjohoo Idolträff!

Idag ska jag få träffa min stora idol här i livet. Gud så läskigt! Tänk om hon inte gillar mig alls? Jag vet ju precis  Äsch strunt samma jag kommer att ”stalka” henne i alla fall, så det så. Om jag nu har kunnat hålla mig osynlig så länge som jag har så får jag väl fortsätta med det ett tag till. Bara för att jag känner henne så väl, känner ju inte hon mig.

Idag ska jag få ”träffa” Ärtan!

Cornelia och Rasmus ska göra ett 3D ultraljud och jag och min mamma ska få följa med! ÅÅååå jag längtar! Tror du att Ärtan också gör det?
Jag måste nog ha munskydd för jag är verkligen inte riktigt som jag ska va.. Nu pratar jag förkylning och inte antalet muttrar och skruvar som saknas i hjärnkontoret.

Puss

Vecka 30 minsann…..

 

 

 1. Maria skriver:

  Gud så mysigt

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa nu längtar man som bara den!!!! KRAM

 2. Madde skriver:

  Redan vecka 30. Var ju inte längesen du berättade

  1. Fnulan skriver:

   Eller huuuuuur!!! Helt galet!!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..