ANNONS

Lämnat avbytarbänken

/

Då var det min tur

I morse var det dags att inse att inte ens Mira kunde komma undan. Varm, snorig, halsont och hostig. Mannen började dagens match och jag satt på avbytarbänken (på jobbet) tills mannen var tvungen att gå till sitt jobb. Jag har tur som har ett jobb som gör det lite ”lättare” att vara hemma vid VAB. Jag och mannen delar alltid på sjuka-barn-dagar. Vi båda anser att vi har viktiga jobb men Mira är viktigast och därför delar vi.
Hur gör ni hemma hos er? 

Nu ligger Mira och jag på varsin sida om soffan med filtar långt upp över öronen. Det känns helt okej för mig för jag mår inte riktigt hundra jag heller men fick gjort det viktigaste på jobb.

Idag är det ett riktigt oväder i Skåne. I Veberöd är det mängder av snö och många har stannat hemma från jobbet. Skolan skickade ut ett meddelande till alla föräldrar med ett vädjande ”Hämta hem era barn så fort ni kan”. 

Nu ska jag göra det jag gick hem för att göra. Mysa med varm-gosig Mira. Det gäller att passa på.

Så bra att jag köpte ordentliga vinterstövlar…… 

Vackert vitt men det är väl löjligt att komma nu liksom? 

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00