Haha förlåt!!!!! Hysteriskt kul….

Förlåt men detta är faktiskt kul!

Hahaha något jag inte berättat från det Stora Tårtslaget är vad jag gjorde….. Något som verkligen fick Mira att HATA mig!! Och frågar du min mamma är det inte alls konstigt att jag gör det. Jag vet inte om jag vågar berätta ens för det kommer väl in en massa troll och talar om för mig vilken dålig mamma jag är..

Jo, efter inspelningen var klar fick vi alla smaska på alla tårtorna, och det bästa av allt (tyckte Mira) var att vi fick ta med oss resten av tårtan hem. Så jag skulle alltså kånka med en STOR resväska, ett handbagage, en Mira och en STOR tårta på tåget till Norrköping… Ja du fattar va? Ja den var STOR och jag fick den i en ”bröd-låda”…

Du kan ju tänka dig alla blickar på Centralstationen i Stockholm när jag kom med schabraket och en överlycklig unge i släptåg.

Sedan hände det som inte fick hända….

Jag tappade hela skiten!!! Som tur var på rätt håll men den blev hels smashad, Mira började gråta hysteriskt och jag började hysteriskt att laga ”tårthel*etet” med bara fingrarna….. Ja vad farao skulle jag göra, det handlade om liv och död!

Ser du det framför dig……… Kaosen, svetten och tårarna…..

Det stora tårtslaget

Ja men hallååååå jag gjorde mitt bästa faktiskt!!! Och den blev väl inte lika fin som när Jennie fixade den men inte så långt ifrån väl?’

Hahhhaa förlåt, men idag skrattar jag men det gjorde jag inte där och då……
definitivt skrattade inte Mira heller….
Tårtan kom med på tåget kan jag meddela…

 1. skriver:

  Tycker hästen ser gladare ut på ”efterbilden”

  1. Fnulan skriver:

   HAHAHAH brukar väl vara så när man varit på fest 😉

 2. Lotta skriver:

  Ha-ha, jag dör! Hade verkligen kunnat hända mig med! Smakade säkert lika gott i alla fall! Tur ni hann fota den innan! Kram❤️

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha ja…. man kan inte göra annat än skratta såhär efteråt =))) Jadå, den smakade så gott så <3 KRAM

 3. Agneta skriver:

  Kunde varit jag! Och det värsta i en sån situation är att börja skratta,för att det är så komiskt.Att förklara för ett ledset barn att man inte skrattar av glädje! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahah nä gud, jag började svettas och trodde att jag skulle svimma… Och tänk allt folk som stod och glodde på hela spektaklet. =) KRAM

 4. Skrattar så jag nästan kissar på mig:) Ser allt framför mig och kan tänka mig Miras min ha ha

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaa nej kissa inte på dig, det är väl onödigt =)))) KRAM

 5. Alltså jag kan inte sluta skratta! Förstår att Mira vart jätte ledsen men jag tyckte du fixade det bra. Dessutom älskar de ju likadant även om den var lite krockskadad.

  1. Fnulan skriver:

   Hahahahaa nä inte jag heller, inte nu i alla fall men då var det väldigt svettigt!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..