ANNONS

Haha förlåt!!!!! Hysteriskt kul….

/

Förlåt men detta är faktiskt kul!

Hahaha något jag inte berättat från det Stora Tårtslaget är vad jag gjorde….. Något som verkligen fick Mira att HATA mig!! Och frågar du min mamma är det inte alls konstigt att jag gör det. Jag vet inte om jag vågar berätta ens för det kommer väl in en massa troll och talar om för mig vilken dålig mamma jag är..

Jo, efter inspelningen var klar fick vi alla smaska på alla tårtorna, och det bästa av allt (tyckte Mira) var att vi fick ta med oss resten av tårtan hem. Så jag skulle alltså kånka med en STOR resväska, ett handbagage, en Mira och en STOR tårta på tåget till Norrköping… Ja du fattar va? Ja den var STOR och jag fick den i en ”bröd-låda”…

Du kan ju tänka dig alla blickar på Centralstationen i Stockholm när jag kom med schabraket och en överlycklig unge i släptåg.

Sedan hände det som inte fick hända….

Jag tappade hela skiten!!! Som tur var på rätt håll men den blev hels smashad, Mira började gråta hysteriskt och jag började hysteriskt att laga ”tårthel*etet” med bara fingrarna….. Ja vad farao skulle jag göra, det handlade om liv och död!

Ser du det framför dig……… Kaosen, svetten och tårarna…..

Det stora tårtslaget

Ja men hallååååå jag gjorde mitt bästa faktiskt!!! Och den blev väl inte lika fin som när Jennie fixade den men inte så långt ifrån väl?’

Hahhhaa förlåt, men idag skrattar jag men det gjorde jag inte där och då……
definitivt skrattade inte Mira heller….
Tårtan kom med på tåget kan jag meddela…

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00