Vem har tid till det?

---INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR TILL LYKO---

Vem har den tiden?

Jag shoppade loss på Mall of Scandinavia I lördags. Då handlade jag hårgrejer på Lyko. Jag surar alltid när jag ska köpa sånt för vill man har ordentliga grejer så kostar det därefter. Nu var det silverschampo som stod på listan. Så jag fick in och handla, och självklart hittar jag annat bra också. Hela kalaset gick på runt 550 kr. Fast denna gången surade jag inte ett dugg för om du handlade för över 500 kr fick du en goodiebag. Jag hade faktiskt ingen aning om det så jag blev skitglad =) Alltså tjänade jag massor med pengar, jag blev ju nästan rik!

Det var dock inte det jag ville komma fram till.

Jag köpte deras bästa silverschampo och silverbalsam men även Olaplex (SKITBRA till skadat hår) för nu tänkte jag ta hand om mitt hår ordentligt.
Sen läser jag på beskrivningen hur man ska göra:

Silverschampoot… ska sitta i fem minuter
Silverbalsamet…. ska sitta i fem minuter
Olaplex…. ska sitta i 20 minuter men helst över natten…

Men hallå hur länge ska man behöva vara i duschen för att få snyggt hår egentligen? Vårt varmvatten kommer aldrig att räcka. Jag bor i hus liksom! Här hinner jag knappt doppa tjockrumpan i duschen sen måste jag vara klar. Helt plötsligt kändes det mäckigt att bli snygg i håret så jag fortsätter med mitt fågelbo ett tag till

MEN jag skojar, jag har använt Olaplex innan och det är outstanding för håret. Fråga din frisör så får du höra! Så det är värt varenda minut.
Och Silverschampoot/balsamet är det bästa märket vad jag har hört. Jag köpte ett paketpris med båda för 289 kr men kostar annars 420 kr, du hittar paketet HÄR. Tänk på att bara ta det EN gång i veckan eftersom det är så kraftfullt….

Jag trodde det skulle vara mest ”skit” i goodibagen man fick för att man handlade men där var MASSOR med bra grejer!! Glitterspray till kvällen till exempel.
Vilken glad överraskning =)

 1. ”Vill man vara fin får man lida pin” sa alltid min farmor, nu för tiden med alla skönhetsprodukter man ”behöver” för att se bra ut kanske man skulle göra om den meningen till ”vill man vara fin får man stå duschen hela förmiddagen”
  Kram Malin

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha sant Malin!!! Kram bästa

 2. Gratis smakar alltid bäst. KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Hahha ja alldeles riktigt!! =)

 3. Madde skriver:

  Men gratis är gott ju

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaha eller hur =) KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..