Det var så dags

Det var så dags…

Våra barn förstår inte vilka ”uppoffringar” vi föräldrar faktiskt gör för dom när dom kommer. Vi ger upp vår sömn, vårt jobb, sociala liv, tv-programmen på tv (helt plötsligt blir det Disney konstant), kost, träning, discokvällar, julklappar, födelsedagspresenter från allt och alla. Barnen bara kommer in och tar över liksom. Det är okej…. Man älskar de små liven ändå liksom.

NU har det gått upp ett Liljeholmens för Cornelia. Det tog 23 år och en graviditet för henne att förstå. Hon har bland annat gråtit floder för att jag inte fick Kejsarsnitt med Mira. Hon tycker så synd om mig, men igår kom den ultimata AHA upplevelsen från henne via messenger….

Så nu kommer morsdag presenterna bli större än någonsin och jag kommer att översvämmas av paket, presenter och kärlek. Tills hon hatar mig för att jag inte berättat hur jobbigt det är med mjölkstockning, sjuka barn, sömnlösa nätter och kolikbarn..

Välkommen in i mamma livet min tös
Jag finns här som stöd
Du kommer att vilja ha det ❤

Fotograf: Freddy Billqvist

 1. Eva skriver:

  Olaplex!

  Tänk dig för innan du använder Olaplex om du har blekta slinger i håret. Mitt hår har nämligen blivit som tuggummi, gått av i tussar på sina ställen. Olaplex lägger sig som en hinna utanpå hårstrået och håller bort allt vad inpackn8nfar, olja osv som behövs för ett slingat hår. Många frisörer som lvordar olaplex, vissa precis tvärtom. Bara ett tips i all välmening. Kram

  1. Fnulan skriver:

   TACK för tipset, har dock inte ljusa slingor men har haft innan och använt det utan problem. Det beror kanske på hårkavliten? Kramen

 2. Agneta skriver:

  Hej jag har tre frågor till dig.
  Är dina barn lika varann eller tre väldigt olika individer ? Jag har tre barn ,två rätt lika i karaktär och en ”alien”,förlåt uttrycket!
  Saknar du småbarnstiden eller tycker du det skönt att Mira börjar bli större?
  Har ‘ärtan’ något namn än, jag är inte royalist men gillade prinsessans namn Adeleine,eller hennes syster Leonore.
  Slut på frågor ,trevlig helg .Kram

  1. Fnulan skriver:

   WOW vilka bra frågor!!! Jag ska skriva ett inlägg om det!! TACK!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..