ANNONS

Nu är det över….

Välkomna till Livstilsgården!

Anna Hallen

Igår var det dags, tenta på Licensierad Stresscoach utbildningen och visa att man kan instruera i vissa praktiska moment.

Det började med snökaos i Veberöd, tyvärr kom jag iväg men min första tanke var: ”YEAH jag slipper åka dit”, men Åse var snabb och svarade på mitt jag är rädd och vet inte om jag vågar köra” meddelande med:
– Kör försiktigt….

Fasiken…..Den gick inte…  Jag stannade till i Helsingborg och hämtade upp Åse på vägen. Jag tror att vi kramades i tio minuter och nästan bölade av lycka att ses igen. Underbart.

När vi kom fram till Livstilsgården öppnade underbara Anna dörren och det var glada miner och kramkalas med alla tjejerna men nästan direkt blev tenta dags. Det var bara att köra i 180 men det kändes skitbra efteråt. Min syster skickade ett citat till mig som var så bra. ”Mycket vet jag, men inte allt. Däremot kan jag allt om jag vill.
Efter tentan hade vi praktiska ”tentor” och Maria gav oss mer kött på benen.

När dagen var slut följde jag med Åse hem =) Vi stannade till på tvåårskalas först hos hennes UNDERBARA familj, herregud vad mysig stämning det var runt bordet och alla välkomnade mig med varma och kärleksfulla kramar. Så härligt! Det kändes inte alls konstigt att vara på deras släktkalas. Min nya bästis blev Eden, en av de fina tvååringarna som fyllde år. Kortet tog Samone, Åses syster. 

Sen öppnade Daniel och Åse dörrarna för mig och bjöd på en så härligt energigivande kväll. Jag kände mig som hemma. Det kändes som att jag varit där i Åses och Daniels kök hundra gånger. Vi pratade, skrattade, åt, skålade, firade livet och pratade allvar. Jag älskade känslan att vara där och få mysa med Åses helt fantastiska ungar. Min kärlek till Åse blev ÄNNU större. Jag gillar verkligen hennes man Daniel också, så trevlig social och så lik mig =). 

Vi var båda två nöjda med dagen och somnade som stockar! 

Dag 2…. Dagen vi skulle få veta om vi var godkända på tentan och alla våra praktiska prov; andningsinstruktör, mindfulnessintstruktör och våra klientfallstentor som vi skickat in.
När vi öppnade våra kuvert skrek jag rakt ut i luften och gjorde världens segerdans så stolen flög all världens väg!
FULL POTT på tentan och ett vackert DIPLOM. 

Jag är inte klar på länge, alla de klienter jag kommer att möta är UNIKA.  Jag kommer att förändras inombords när min resa fortsätter. Jag har en gedigen kunskap och nu ska jag skaffa mer erfarenhet. Min dröm är att föreläsa om stress. Vill du att jag kommer till ditt jobb kanske eller till din tjejkväll? Utbildningen har gett oss en gedigen kunskap om det som händer i både knopp och kropp. Anna har sagt tusen gånger att ALLT HÄNGER IHOP. Jag förstår nu! Vi har fått se på stressens påverkan på hormoner, signalsubstanser, värk och massa massa annat… Vi är turen som fått lära oss att man måste titta på helheten och inte stirra sig blind på en sak. ALLT HÄNGER IHOP.

Tänk om fler unnat sig dessa redskap, jag hoppas att jag får hjälpa någon att bli hel. Jag kommer att försöka skriva mer om dessa saker i bloggen och ger dig lite enkla tips för att underlätta i din vardag.

Vilken känsla…. Nu kan jag hjälpa andra precis som jag har börjat hjälpa mig själv. 

Världens bästa Anna och Maria! Så fantastiska och så engagerade i oss som elever och för våra kommande klienter. Jag vet med säkerhet att dom var MINST lika glada och stolta som vad vi var.

När jag kom hem firade familjen mig stort med god mat, ost & kex, favoritglassen och blommor. Dom är nog glada att få tillbaka sin mamma-fru. Mira var så stolt så hon höll på att spricka och hon hade gjort en så fin skylt till mig som hon mötte mig med.

Jag är så glad och så otroligt tacksam för att jag gjort det. Jag känner tacksamhet för familjen som orkat, mina otroliga kursare Åse, Elisabeth, Agneta och Petra. Och snacka inte om hur glad jag är för Maria och Annas stöd.
Men FRAMFÖRALLT, TACK till mig själv för att jag är så jävla grym!

Är du intresserad av att göra samma resa som den jag gjort, HÄR hittar du Annas Hallens utbildningar. 

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00