Jaha, tack för den Mira

Jaha, var det bara det?

God Måndag. Snacka om att det är ljuvligt att komma hem från jobbet och inte känna någon form av prestationsångest eller tentaångest. Du hade nog dött av garv om du sett mig igår när jag fick mitt besked. Hahaha de andra dog av skratt.

Idag hämtade jag Mira och jag gjorde nästan såna därade barnsliga hoppla steg fram till fritids. Det kändes så lätt på något sätt. I natt hade tydligen Mira varit vaken i tre timmar. Denna mamman har inte hört ett endaste dugg, jag har verkligen sovit som en stock och tydligen snarkat som aldrig förr enligt mannen. Det vägrar jag dock att tro på.

I alla fall….

Jag kramade om en glad Mira hårt när vi sågs på fritids och gjorde hoppla steg tillsammans med henne hemåt. Sen kunde jag säga de där orden, ÄNTLIGEN

– ÅH Mira vet du vad, idag har mamma all tid i världen. Nu behöver jag inte stänga dörren och säga till dig att jag inte har tid eller vill bli störd. IDAG och i fortsättningen är det du och jag
Då tittade hon på mig som om jag inte var klok och sa
– Men mamma jag har faktiskt inte tid med dig nu…

Kolla Loppans hår…..

Jaha…… Nu sitter hon där inne på sitt rum och leker och jag hamnade på soffan och fick umgås med dig istället….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..