Varför har jag det så?

Ja det kan man undra….

Det är helt galet. Varför och hur kan jag ha det så här hemma mitt i den heliga tacos fredagen? Det är nästan en skymf och oacceptabelt på denna traditionella dag då de flesta av oss äter fredagsmys på tvären och längden.

Då upptäcker man det här hos oss…..Ja här ser du mitt dilemma. Det är platsskedar, Irish coffee skedar, vanliga skedar och någon sked jag har råkat få med mig hem från någon fika i våra taco skålar. Och det konstiga är att jag har köpt typ 100 tusen teskedar för att fylla på. 

Jag förstår att du undrar varför och jag har svaret till dig vännen.
JAG HAR EN TONÅRSSON…..
I rest my case och tänker inte beskriva problemet mer än så. Jag ska bara ner och rota på ”någons” rum och samla in köksservisen… 

Nu drar vi till Skånes Djurpark med familjen Lindahl och ikväll ska jag på premiär med Cornelia.

 1. Har det precis på samma sätt här hemma men med TRE!!!!! ungar som samlar på sig porslin och bestick, får ropa till dom att plocka ner sin disk varje gång jag ska sätta på diskmaskinen annars kommer de ner med allt precis när jag satt på den 😂
  Kram Malin

  1. fnulan skriver:

   Hahah du ska vara glad att den kommer till dig i alla fall. Det händer liksom inte här hemma. KRAM

 2. Nu gjorde jag så………….och det gick ju hur bra som helst 🙂
  Tack.
  Hälsningar Skåne.

  1. fnulan skriver:

   Men så bra!!!! Kram!!

 3. Vet du om att det blivit oerhört mycket krångligare att kommentera nu sen du bytte portal ?
  Man måste högerklicka och välja nytt ”fönster”, men det vet kanske inte alla,
  så du får nog förklara detta.

  Hoppas dagen på Skånes Djurpark varit bra….vädret var ju perfekt i alla fall.

  Trevlig helg.
  Hälsningar Skåne.

  1. fnulan skriver:

   Men är det Agda?? Oj, jag tyckte det var smidigare eftersom det kommer upp direkt! Har du testat att klick på ”kommentera” bara? KRAM

   1. ÅsaS skriver:

    Jag har testat kommentera, men fick det inte att funka. Men nu kanske det gör det..
    /ÅsaS

    1. fnulan skriver:

     Jag ser dig hjärtat!

 4. Jag känner igen det där. Att besöka särskilt ena sonens rum kan bli spännande, där kan jag hitta både det ena och andra. Man får hoppas att det bara är en tid i livet. Ha så kul på djurparken och premiären. Kram från mig

  1. fnulan skriver:

   Hahahha men varför är dom så … ööö…. skitiga???? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..