ANNONS

Varför har jag det så?

/

Ja det kan man undra….

Det är helt galet. Varför och hur kan jag ha det så här hemma mitt i den heliga tacos fredagen? Det är nästan en skymf och oacceptabelt på denna traditionella dag då de flesta av oss äter fredagsmys på tvären och längden.

Då upptäcker man det här hos oss…..Ja här ser du mitt dilemma. Det är platsskedar, Irish coffee skedar, vanliga skedar och någon sked jag har råkat få med mig hem från någon fika i våra taco skålar. Och det konstiga är att jag har köpt typ 100 tusen teskedar för att fylla på. 

Jag förstår att du undrar varför och jag har svaret till dig vännen.
JAG HAR EN TONÅRSSON…..
I rest my case och tänker inte beskriva problemet mer än så. Jag ska bara ner och rota på ”någons” rum och samla in köksservisen… 

Nu drar vi till Skånes Djurpark med familjen Lindahl och ikväll ska jag på premiär med Cornelia.

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00