Earth Hour

Igår var det jobbigt för Mira

Vilken förvirrande dag… Det är sommartid fast det är vinter… Går inte ihop för mig. Igår var det jobbigt för Mira att få ihop det där med Earth hour. Det var väl inte så svårt att förstå varför eller hur det gick till. Nä det var ett helt annat problem hon funderade med detta fenomen.
Hennes stora grubbleri handlade om hur skulle det gå för mig när jag var på Malmö Opera just vid tiden för denna timme…. Skulle det bli helt mörkt i teatersalongen? Tänk om någon slog sig…
Hahaha så söt hon är.

Det blev inte helt mörkt, men i entrén hade dom släkt ner när vi kom ut =). Du får veta mer om operan imorgon.

Foto: Fnulan

Jag är helt slut i huvudet efter årsmötet på Malmö Pride. Det var en omtumlad och lycklig Filip som återigen fick det fina hedersuppdraget att fortsätta sitt ordförandeskap och med titeln Festivalgeneral. Jag fick tårar i ögonen när min vän blev utvald med 83% majoritet. Heja Filip!! Nu ska jag fira med att kramas med mannen.

PUSS

 1. Linda skriver:

  Hej!
  Undrar hur det har gått med ditt mående sen du gjorde hälsosnalysen? Jag mår själv i het vidare pga utmattningssyndrom och migrän (massa jobbiga symptom från mage, yrsel, ”sirapshjärna” osv) och då läkarkåren inte hjälper mig så mycket som jag vill och behöver, funderar jag på om detta är ett alternativ… eller om jag är ett ”för svårt fall”… ?

  1. fnulan skriver:

   Hej Linda, nej vad ledsamt att läsa att du mår så dåligt. De symtom du räknar upp är säkert som du förstår stress-symton.
   Hälsoanalysen hjälper dig bara att se över hur din kropp mår och vad du saknar för hormoner. Den ger dig inte hjälp direkt.
   Jag har kommit ur min svacka men det är nog mycket på grund utav att jag arbetar mycket med min stress som gjort att min kropp känts sjuk utan att vara det.
   Jag tror att det är främst det du behöver hjälp med.
   STOR KRAM

 2. Agneta skriver:

  Jättefin ny header.

  1. fnulan skriver:

   Tack Agneta!!! KRAM

 3. annika skriver:

  Hejhej, vad fina bilder, härligt!
  Umgås ni inte med Hannah Gaaf o gänget längre? saknar era bus blick fnitter . Kram

  1. fnulan skriver:

   Tack Annika!
   Nä tyvärr var det jättelänge sedan vi sågs :(. Jag har knappt varit i Stockholm och nu har ju Hannah och familjen flyttat :/. Jag saknar också vårt bus och fnitter <3 Kram

 4. Hej fina!
  När du skrev om brunchen på Scandic Lund så tänkte jag direkt: Vilken bra present för lilla mamsen! Och idag var det dax med alka hennes barn , barnbarn och respektive.
  Vilken fin brunch! Mycket att välja på, bra service och lugn miljö! Mycket prisvärt- 175kr om man är medlem.
  Så tusen tack för tipset och ni andra i södra Skåne-prova gärna!
  Ha det gott! Kram Kerstin

  1. fnulan skriver:

   Åh vad glad jag blir Kerstin!!! För mig är det viktigt att det jag skriver faktiskt stämmer. Vad roligt att ni hade det bra! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..