När chefen gör revolt.

Nu är jag hemma och väntar på att få åka iväg med Mira, Åse och hennes barn, vi ska götta oss så att du blir grön av avund. Häng med mig på Instagram när vi åker HIT mohahahaha. Jag lovar att bomba min storie med sjukt underbara bilder på god mat, spa och bubbel i många former.

Jag har det tufft på jobbet, min mamma är ju min chef som du kanske vet. Och ibland är hon en väldigt sträng och tuff sådan. Nu har det gått lite för långt kan jag tycka… En dag på jobbet så satte jag upp en skylt med:
”Diska inte efter dig, min mamma jobbar här”.
Det värsta är dock att chefen är den som diskar allra minst på kontoret och du kan tro att hon har fått skäll.

Nu har hon löst det på ett smidigt sätt, kolla här….. 


Hon använder PLASTMUGGAR!…. Alla sätt är väl bra utom dom (miljö) dåliga!
Så nu ska hon få skäll för att hon förstör naturen istället…

Vi har det så himla kul tillsammans både som mor och dotter samt chef och undersåte. Att vi arbetar ihop går otroligt bra, så länge chefen sköter sig ;).

Här hittar du mig på Instagram, kom in vetja!

  1. Min mamma jobbar här….. den var bra ??
    Ha nu en fantastisk helg och njut för alla oss som kommer sitta hemma i soffan hela påsken.
    Kram Malin

    1. fnulan skriver:

      Haha eller hur!! Men det hjälpte ju inte! Detsamma fina du!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..