Vad tycker du?

Nu vill jag höra….

Jag somnade som en stock på soffan så det blev inget redigerande eller fixande i bloggen. Hur kan man bli trött efter ett SPA besök? Det får bli nya tag och en sen kväll ❤️

Som Mira sa när vi satt vid middagsbordet och åt vår tråkiga kasslergryta.
– Mamma, igår åt vi på fin restaurang och idag äter vi detta….
– Ja, vi gör ju det, svarade jag lika besviket och stoppade maten i munnen med en suck.

Det är så tyst här inne från er läsare och det har aldrig varit så tyst. jag får alldeles ont i magen. Jag fick en kommentar om att det var svårt att kommentera på den nya sajten också. Så spotta ut, vad tycker du? Du som läsare ska ju också trivas, inte bara jag. Är det problem vill jag gärna veta det!

Kramen

Igår var det skål med champagne, idag är det vatten till maten… Tvära kast =)

 1. Lotta skriver:

  Tycker sidan är lättläst och tydlig. Kommenterar från iPad, hoppas det funkar! Innehållet är toppen som vanligt!
  Glad påsk och kram?!

  1. fnulan skriver:

   Åh tack Lotta!!! Roligt att ni är nöjda <3 KRAM och påskpuss

 2. Agneta skriver:

  Ha,ha lät så roligt när du skrev om Miras reaktion på kasslern.
  Här ska bli en regnig helg.men man får väl mysa och äta lite gott istället för uteaktiviteter. Nästa vecka åker vi till Sverige, alltid lika kul att komma hem.Har ni vår än? Glad Påsk till dig och familjen,kram

  1. fnulan skriver:

   Haha eller hur! Lilla skitungen… Här snöar det massor! KRAM

 3. För mig har det fungerat utmärkt att kommentera, som jag gör från mobilen.
  Gillar det nya utseendet både snyggt och lättläst.
  Ser fram emot sina inlägg(och filmer) varje dag ?
  Kram kram

  1. fnulan skriver:

   TOPPEN, vad glad jag blir!! KRAM

 4. DU…jag hade läst oavsett hur det hade sett ut men det har blivit fint och bra.
  Jag är bara inne via dator och att kommentera funkar varje gång nu
  även om jag hade problem i början, som du hjälpte mig med.
  Glad Påsk.
  Hälsningar Skåne (där det bara snöar och snöar )

  1. fnulan skriver:

   Hhaha men så bra!!! Dig kan man lita på! Kramen Och GLAD PÅSK

 5. Det jag har reagerat på, förutom att layouten är snyggare är att det är svårt att läsa kommentarer som andra har lämnat. Det här är första gången jag lämnar kommentar på nya sidan, så vi får se hur det går ?. Ditt skrivande är lika bra som vanligt så fortsätt med det du gör. Kram Camilla

  1. fnulan skriver:

   Hum… ska titta på det. TACK!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..