ANNONS

Drömmen

/

Hotell & Spa Sverige

,

Resa med barn

,

Upplevelser i Skåne

,

Att återberätta

Gud vad svårt det är att återberätta något som är extraordinärt. En upplevelse som ger så mycket energi, kärlek, dopamin, serotonin och feelgood i varje minsta lilla cell i kroppen. Det är den känslan jag vill stoppa in i en liten burk och lukta försiktigt de tunga dagarna.

Jag ska försöka sätta ord på dygnet med Mira och världens finaste vän Åse, och hennes två guldkorn. Vi bokade in oss på The Lodge, mitt favoritställe! På toppen av Romeleåsen och med en utsikt som sträcker sig mot både Malmö och Österlen mår man bra, sådär innerligt bra.

Det är så otroligt roligt att jag även fått Åse att avguda mitt ”place”. Nu var det även våra flickors tur att bli förälskade. Och det blev dom..

Jag och Mira kom upp till toppen av Romeleåsen vid 14:00 och väntade in vännerna från Helsingborg. Mira kunde knappt bärga sig.


Lillhjärtat och jag högg in på en härlig fika med våfflor, varm choklad och massa gott! Värmen och doften från den öppna spisen kändes lika gott som den heta chokladen med marshmallows.

Jonas blev barnens idol på

The Lodge.

Han behandlade dom alla som små prinsessor. 

Sen kom Helsingborgs älsklingarna och vi körde

äggrullning för hela slanten

                                                        som du kan läsa om i förra inlägget =) Mammorna stannade på toppen för att slippa springa upp och ner i ”dödsbacken”.

På våra rum stod det alkoholfri GOD skumpa så att vi kunde skåla med flickorna. Det stod även små paket med påskgodis =) Det var verkligen barnen som stod i centrum, och då mår mammorna som bäst. Jag och Åse hade bestämt att det var barnens dygn med de annars ganska upptagna mammorna. Vi lyckades med bravur, inte en enda dator var framme. Mira hade inte tagit med någon padda så jag tvingades låna ut min telefon. SMART Mira 😉

Titta så söta och förväntansfulla dom är alla tre! Det var så himla spännande att träffa fina kompisar och får vara på spa. Speciellt kul är det när barnen funkar lika bra ihop som mammorna. Livet blir så mycket lättare då (för mammorna..).

Sen var det äntligen dags! The Lodge välkomnar barn någon dag på de flesta loven.
Jag måste säga att personalen imponerade stort på mig då dom var helt underbara med barnen. Som jag skrev innan, det var tre prinsessor vi hade med oss.
Mira surar lite i bakgrunden ser du det?

Kolla Miras kroppshållning här då, hon går sist i sin alldeles för stora badrock, hon har både sålt smöret och tappat pengarna.
Ser du vädret och omgivningen, grönt och fint…

Upp på toppen av åsen med milsvids utsikt satte vi oss i det varma badet medan snön började dala ner över oss alla fem. Vi satt där hur länge somhelst och lekte ”skvallerkärring-leken”,  den är alltid lika rolig.

Snart är den nya poolen som byggs på The Lodge klar för invigning, jag hoppas att jag får en inbjudan då. Det ser minst sagt storslaget ut.

Flickorna var så himla duktiga! Jag och Åse är precis likadana när det gäller att visa barnen hur man ska uppföra sig på hotell, spa och restaurang. Det är viktigt att vi visar vägen och de tre uppförde sig exemplariskt och vi berömde dom flera gånger. Barn ska få vara barn såklart, men ska ändå respektera vissa ”regler”.
När vi var ensamma i spa så fick dom passa på att spralla lite extra =)

Och kolla vad som hade hänt när vi kom ut från spa:t!

Vi kunde titta in till Åse och flickorna! Jag inser att jag har glömt att fota vårt rum och Åses rum. Kolla in bilderna på

Åses blogg

. Jag har också en hel kategori om mitt favoritställe

HÄR

. Jag har filmat så det kommer en film snart och då får du se allt =)

Kvällens middag och mys kommer jag att berätta om separat för den goda maten måste jag verkligen visa upp!

Godmorgon från The Lodge, ser du vilken vacker vy!

Frukosten är fantastisk! Hembakat och allt av det bästa men inte i onödigt överflöd.

Jag tror att Mira åt upp allt bacon…

Och jag tog nästan fruktfatet till bordet 😉

Ser du den frukosten,…. Så vill man ha det varje morgon eller hur! Där fanns mer än så men jag valde ut mina favoriter och njöt.

Efter frukosten var det dags att åka hemåt igen men innan dess tog jag lite foto för att visa dig den fantastiska miljön. Under tiden körde tjejerna en runda med äggrullning igen.

Visst är det en storslagen miljö.. Känner du lugnet när du ser bilderna? Det är verkligen det du möter; lugn, sinnesro och nuet

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00