Jösses vad fattig jag är. Vi har handlat alldeles för mycket men absolut inget onödigt :). Det var det bästa med så många dagar.
Nu är allt där det ska vara och jag med- på soffan.. Familjemedlemmarna dukar fram kvällsmaten som får bli lite onyttigt mackor och varm oboy. Sen ska jag svara på alla kommentarer som jag missat. Du vet väl att jag svarar på alla?

Nu ska du få se några favoritköp =)

Mira älskar sin nya outfit =)

Jag älskar våra nya lampor. Nu ångrar jag skitmycket att jag inte köpte en till som vi kunde haft vid soffan. Ska du dit så hojta!!!

Jag kollade på nätet och där kostade lampan från 999 kr till 1299 kr. Vi betalde 599 kr!! Me like! Inga redigerade bilder, hoppas att du förlåter. Jag är alldeles för trött för det.

 

Annat vi köpte var en hylla (typ string) till sovrummet 169 kr, brickbord till uteplatsen 119 kr, 20 st propud 11 kr st och två stora lyktor till uteplatsen också. Du får se dom sen. Mannen fick ett bakplåtsställ av sin fru, hoppas att han fattar piken.

Liten samling blev det.. Nu när allt är undanplockat undrar man vad farao penarna gick till. Vi köpte ett helt lass med solkräm till hela släkten, Nivea 54 kr st!!! Vi köpte även utomhusbelysning till vårt kommande utekök och allt till Gabriels student också.

Men kolla in dess… 40 kr styck så jag tog fyra! Det är ungefär vad en kostat hemma.
Nu blir det kvällsmacka =)

.

 1. Wow! Härlig shopping! Snygg outfit, Mira! Och maffiga lampor! Lite avundsjuk är jag på all shopping, men jag får hålla mig till tåls till den dag jag kommer till Ullared. Han jag är gift med är inte särskilt förtjust i det stället.. Förstår inte varför han känner så. Kan det bero på att han hatar all shopping? Själv handlar han bara när det är nåt han VERKLIGEN behöver…
  Kram, och njut kvällen!
  /ÅsaS

  1. TACK, ja vi är så nöjda =)
   Stackars dig, min man är faktiskt ganska glad för att åka dit, nästan mer än vad jag är om du frågar mig.. Du får sexstrejka om han inte följer med dig =))))) KRAM

 2. Så kul att shoppa loss i Ullared! Måste nog ta mig dit någon gång i år men det får bli utan mannen som inte gillar det stället, haha! Lamporna var riktigt snygga, de var ett bra köp! Ha en skön söndagskväll nu…
  / Anette

 3. Åh så kul! Fina lampor! Mira var hur snygg som helst 🙂 Nyfiken på vad mer du köpt, men ger mig till tåls 🙂 Gissar att det blev en hel del till ärtan?! 😉

  Kram

 4. Så kul att åka dit. Vi ( läs jag) pratade om att åka dit och hyra stuga och vill mannen umgås med sin älskade fru får han följa med hihi .

 5. Älskar ullared😍men man blir fattig🙂
  Var har du köpt matbordet…..precis ett sådant behöver jag
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..