Då var det dags igen. Åse och jag, världens bästa reskompisar befinner oss i Belgien, Flandern IGEN. Vi båda blev alldeles förälskade i Gent och Brugge men nu är det dags för ett storstadsbesök nämligen Antwerpen.

Flyget från Köpenhamn tar 1 timme och 20 minuter sen är du i EU:s högsäte. Från flygplatsen tar du sedan tåget till Antwerpen som tar en halvtimme. Ja ja först ska du hämta ditt bagage som inte kommer, råka ut för inställda tåg och utkastade ut första klass, men men vad är livet utan spänning i vardagen =)

När vi kom fram till Antwerpen möttes vi av en helt fantastisk ankomsthall. Det var som att kliva in i ett sagoslott. Jag hade mer än gärna bara suttit där och njutit ett par timmar men hotellrummet och laddning av telefon kallade. Idag ska vi ut och shoppa för jag har verkligen ingenting med mig! Inte ens mina mediciner, och jaaaa jag vet att man inte ska ha mediciner i handväskan! Fast som du känner mig så vet du att jag inte är felfri =)

Som vanligt firar vi in semestern på samma ställe som alltid, Sommelier på Kastrup. Åse min Åse älskar att res-jobba-semestra med dig ❤️

Vi åkte från ett regnigt Danmark och kom till ett soligt Belgien.
Från Bryssels flygplats tar man tåget till regionen Flandern och du hamnar på en helt magiskt centralstation, kolla bara dessa bilderna:

HUR VACKERT??? Jag och Åse stod bara där och gapade som alla andra turister.

Precis sidan om stationen låg vårt hotel, Hotel Indigo. Det sprakar av flamingos och coola människor. Jag ska visa mer efterhand men det jag har sett hitintills imponerar stort!

Det är en härlig blandning av stilar som gör att det känns mer som att du kommer hem till en god vän än ett hotell. Och jag älskar personalen som springer runt i sina flamingoskjortor.

Rummet jag fick är ett connectingroom intill Åses. Utsikten går mot det stora torget och det anrika ”Antwerpen Zoo”. Dit MÅSTE vi gå imorgon.

Här ska jag väl trivas i tre nätter eller vad tror du?’

Ännu ett inslag på hotellet är detta lilla krypin =)

Sen på kvällen åt vi en ELVA rätters middag på Resaturant Nathan . HERREGUD OCH AMALIA vilken mat men mer om det sen… Nu ska det ätas rulle!

 1. Spännande med ett lite annorlunda resmål! Hoppas att det löst sig med ditt bagage, otroligt att det lyckas komma på villovägar en sån kort flight…
  Hälsa Åse!
  Kramar

  1. fnulan skriver:

   TYVÄRR är det borta fortfarande… Hoppas det kommer snart. Kram

 2. Wow så vacker station och läckert hotell!! Själv längtar jag tills jag ska åka till London i augusti 😉. Ha en supertrevlig vistelse i Antwerpen. Kram

  1. fnulan skriver:

   Åh London är också så himla vackert!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..