Du kan aldrig tänka dig hur trött jag var i morse, men ändå vaknade jag prick klockan sju som alltid annars. Jag kunde knappt somna på natten, jag var så orolig i kroppen eftersom jag inte fått i mig min medicin på hela fredagen. Avsaknaden av väskan var total :(. Jag fick banta ner mig fyra storlekar och trycka på mig Åses stora skjorta, sno hennes snygga väska från Alixtra, solbrillorna och nya snyggkoftan. Visst är det roligt att låna av andra och Åse älskar att fixa med mig som om jag våra hennes lilla docka haha.

Åse var sketsnygg som vanligt… Alltid, fy på henne.

Nu var det dags för lunch på Graanmarkt13 som ligger i direkt anslutning till den stora shoppinggatan med ett jätteutbud av alla affärer man kan tänka sig.
Vi bad om hjälp att hitta av en dam på gatan och hon nickade glatt och sa att ”Det är ett bra ställe” så det bådade gott.

Graanmarkt13 ligger lite undangömt som en juvel i en källare. Stilen är industriell med många varma inslag. LOVE IT. Det måste vara en väldigt välkänd restaurang för det var många som ville ha bord med nekades då det var fullt. Så tänk på det om du ska dit att du faktiskt bokar innan.

Tänk så rätt, Tomorrow is so far away. Ja det gäller att vara här och nu!

Förrätten var Bok soy med sparris, ricotta och hasselnötter.

Jag chockade mig själv, jag valde fisk till huvudrätt. Vilken tur för det var verkligen gott. Till det fick vi hummus, rödbetor, risotto, purjolök och en gudomlig senapssås. Smarrigt till tusen.

Till efterrätt fick vi ”Madeleine” kakor, ett örtigt te och med husets egna honung.
Vi fick ett jättebra tips. Är man allergisk och har problem med pollen ska man äta honung från trakten där man bor året runt. Tydligen har Graanmarkt 13 många som kommer och införskaffar deras honung i butiken sidan om restaurangen.

Den fick det bli lite shopping. Men kan du förstå den lycka jag kände när jag kom till hotellet vid 16 och min väska hade kommit. Det kan vi kalla EXTREM materiell lycka till det man redan har. Skönast var det att få i sig sin Levaxin.. Det hade nämligen börjat surra i huvudet.

Inlägget är grundat på en pressresa gjort i samarbete med Visit Flanders utan krav på motprestation

LOADING..