Hahaha sötaste goa Mira. Hon har det inte lätt med en storebror i huset. Jag förstod att det kunde vara lite jobbigt när jag hittade följande i kylskåpet. Lilla lillhjärtat.

Jag öppnade kylen och såg något jag inte sett tidigare där. Och det var absolut inte någon maträtt eller en ost eller nåt.  Där låg en lapp….

Japp…. fatta piken Gabriel!
Och vad låg då under pappret? Jo…..

Haha Miras chokoladkritor hon fick av mig från Antwerpen. Tänk att en sådan sak kan vara så speciell och viktig så att hon måste skriva arga lappar till sin bror. Sötnöt!

  1. ÅsaS skriver:

    😂 Känner igen det där! Miss17 hade bakat Oreo-cheesecake, som hela familjen fick äta av. Det var bara det att hon själv inte var sugen på den där kakan när den väl var klar. Efter 2 dar fanns det en yttepyttebit kvar. Sådär lagom stor till em-kaffet. Jag öppnar kylskåpsdörren och ska precis ta fram kakan och ser då lappen.. Lappen med STORA svarta bokstäver ”Rör du så dör du!!” 😲 😨 😰 Det var bara till att stänga dörren och rota fram ett torrt, tråkigt Marie-kex istället…

    1. Hahahahah underbart!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..