Jag ska aldrig mer vara kaxig. Jag knäpper mina händer, lovar och gör det heliga tecknet upp mot himlen.
I söndags gick jag ut stenhårt på min Instagram story och skröt som bara den att jag minsann hade lyckats få ihop den där mojängen på vattenslangen själv utan mannens hjälp. Det är en sådan sak som jag aldrig velat lära mig eftersom det är så mycket skönare när någon annan gör det.
Jag hade i alla fall bestämt mig för att få igång högtryckstvätten på egen hand.

Jag meckade och fixade så att slangar kom in slangar och ditten parades ihop med  datten. Inga knutor någonstans som skulle stoppa vattnet. Jag gav mig själv en high five och log lite småaktigt. Sen satte jag igång schabraket. Nä men se där, skiten fungerade inte, det var liksom inget tryck. Så jag kollade slangarna, kranen och allt det där. Jag hittade inget fel. Efter en halvtimme ringde jag svärsonen och bad honom komma med vår andra som dom lånat för den jag hade funkade inte som den skulle. Jäkla skit sa jag nog till och med.

Rasmus kom med en gång och jag visade malligt upp allt jag hade gjort rätt och ville ha en bekräftelse på att jag inte var dum i huvudet. Jag sade högt vad han tänkte (trodde jag) och nickade övertygande att allt jag gjort var rätt. Sen tittade Rasmus på mig och sa;
– Men Malin, du behöver nog ström….

Jaha, skrytpelle och viktigpetter…. Tsss…. hur viktig tror han att han är egentligen. Tsss….

 

Sen var det bara att sätta igång med det hårda arbetet. Fy för in i bänken som jag slet. Hela söndagen höll jag på med det där. Och jag såg ut därefter…
Ja håren på benen ryker snart när jag ska till Emilia och vaxa mig igen. Det är smutsen och de fruktansvärda Ecco sandalerna du ska se på.

Och om du vet hur vår baksida ser ut förstår du att jag har en hel del trädäck att ta hand om, men nu får mannen hjälpa mig.

 1. Helena skriver:

  Härlig igenkännande med att kunna själv. Har slutat använda högtryckstvätt på trädäcket (ca120 kvm) Nu kör jag endast med ogräsättika, snabbt, smidigt, stinker lite, man blir inte smutsig och det sköter sig sen själv under under några dagar. Sen är det som nytt igen.

  1. fnulan skriver:

   Rollar du ut det eller? Berätta gärna mer hur du gör. Ska verkligen testa!!! Kram

   1. Helena skriver:

    Jag rollar ut på trädäcket och penslar där det är enklast med pensel. Läs gärna mitt inlägg på min blogg om just ogräsättika. Klart du ska testa, det är så enkelt och smidigt.

    Kram

    1. fnulan skriver:

     Ja jag såg inläget, toppen!!!! KRAM

 2. Lotta skriver:

  Haha, underbart att det inte bara är jag som är tekniskt inkompetent!!! När jag fick min första iPhone, så kunde jag inte så skärmen att vända sig, hur jag än gjorde. Min man satt och tittade på mig, så skrattade han och sa; Lägg den på magen.
  Och det var precis vad jag gjorde. Tittade på honom som om han vart helt dum i huvudet, och la telefonen på min mage!
  Då tittade han ännu dummare på mig, och undrade vad jag höll på med. Tydligen betyder det att man ska vända på telefon. Men står fortfarande på mig till mitt eget försvar, sen när fick en telefon en mage????
  Men detta får jag fortfarande höra efter alla dessa år 🙂

 3. ÅsaS skriver:

  Äsch, det var ju bara en liiiten detalj du hade glömt, sånt händer – även den bästa. Men tack för skrattet du bjöd på.. 😂

  1. Haha tack Åsa =))) KRAM

 4. Lotta skriver:

  Haha, underbart😂! Duktig var du och fint blev det i alla fall! Otroligt fin uteplats ni har. Hoppas ni får njuta mycket där i sommar☀️.
  Kram❤️

  1. Tack Lotta!! Men det är ju bara i början på säsongen, snart ska det bli grönt och vackert också. Stor KRAM

 5. J skriver:

  😂😂😂😂😂 man ska inte skryta! 😋 förövrigt så trodde jag att allt va hår på dina ben 😱😂🤣😎😇🙈

  1. Hahhaha näää hårig är jag men inte så hårig =)))) KRAM

   1. Ja skriver:

    Ha ha nej det förstår jag men kunde inte låta bli när du bjöd på det 😂.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..