Haha just nu sitter jag och tittar på ”Hälsning från…” och det är mitt årtionde 70 talet.  Alltså gud vad kul det är att se! Jag kollade även Maggan Graaf när dom var i 80n talet och jag dog av skratt. Sen är det dags för Benjamin att spöa skiten ur alla de andra i Eurovision. Heja honom och heja mamma Pernilla som säkert är mer nervös än vad vi är.

Idag (hela veckan) har Veberöd varit FULLT av besökare. Körsbärsdalen blommar nämligen igen. Då ringlar sig bilköerna någon kilometer lång och folk vallfärdas dit. I år har dom till och med fått sätta ditt Baja-Major. Sjukt häftig toa-utsikt om man hade fått sitta och göra nummer två med öppen dörr där mitt i dalen. Det hade nog blivit lite dålig stämning bara…
Men kolla, är det inte magiskt vackert?

Körsbärsträd så långt ögat kan nå och vackra färgprakter på alla håll.

Här samlas man äter kvällsmat, frukost, mellis eller vad som helst. Alla njuter och många lägger sig ner och bara tittar upp mot körsbärsträden och man ser hur bra alla mår. Mira ÄLSKAR att vara där.

Jag tycker dock att det är lite jobbigt med att där är så himla mycket folk. Mina föräldrar bror precis intill dalen och dom märker verkligen av att det blir fler och fler besökare för varje år.
För att slippa folksamlingen tog jag dit min kollega Anette i tisdags och åt lunchen där. Vi ville aldrig tillbaka till kontoret igen.

 

Vackert, magiskt och vårt Veberöd.

 

 1. Trots att jag bodde i Veberöd mellan 1975-1980 så kan jag inte komma ihåg att jag varit i Körsbärsdalen…..men det ser helt ljuvligt ut😊

  1. fnulan skriver:

   Men va?? Du måste komma tillbaka då ju =) Kände vi varandra? KRAM

   1. Nej…vi har mailat varandra om detta för rätt så länge sedan om kom fram till att din syster gick i klassen över mig😊 Men jaghar gått på Svaleboskolan och hade Cecilia Wedelsbäck som lärare i lågstadiet och bodde på Astrakangatan😊

    1. fnulan skriver:

     Jaaaa just det!!!!! Kram

 2. ÅsaS skriver:

  Såg en kortis av ”Hälsningar från..” med Pelle och Vicky idag. Maken hade tydligen andra planer för TV:n idag, så jag får väl titta på Play senare istället. Kul att se ”känt folk från stan”, och Vicky som gick klassen ovan mig genom låg-högstadiet, och tillhörde de man såg upp till då..

  Körsbärsblomningen är ju såå vacker. Blir nog ett träd på tomten här snart..

  1. fnulan skriver:

   Haha men gud vad kul. Ja klart du ska se på play. Så himla kul!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..