Sån dag

Idag är det ingen bra för tjejerna i fnulfamiljen. Alla männen har flytt helvetet. Mannen och Rasmus till jobbet och Gabriel som långt som till Prag. Jag förstår dom… Hade jag kunnat rymma från mig själv idag hade jag gjort det på två röda sekunder.

Jag har ont i sms tummen, foten och halsen. Jag är dessutom sur och trött på hela Europa. Dessutom var blomsterhandeln stängd redan klockan 12. Jag luktar säkert illa och har väl en fis på tvären också.
Mira har världens dummaste mamma som inte vill ha Veberöds alla ungar här. Och vet du mamman vägrar bada också.. Nu ligger hon i soffan där ute under filt och demonstrerar.
Cornelia är trött, sliten, orkeslös och (förlåt älskling men..) jättetjock om kulan. Hon har inte ett enda par skor eller några kläder som passar.

Nu ska jag lägga mig under en pälsfilt jag också och sura tillsammans med Mira. Då gör vi alla fall nåt.

.

LOADING..