När mina tankar är mörka

God Morgon. Har du också dom ibland? De där mörka och trista tankarna. För mig poppar dom upp lite då och då tyvärr och jag måste berätta vad som händer då.

Jag ska försöka förklara för dig. Nu får du inte tro att jag är dum i huvudet eller nåt sånt, men detta är sanning. Jag vet inte om det är någon på andra sidan som säger till mig att faktiskt lägga av.
Om jag tänker en tanke som till exempel;
– Jag tar sista mjölken. Dom andra kanske blir ledsna då. Äsch det skiter jag faktiskt i. 
Vad händer? Jo, jag antingen slår mig eller spiller ut den där sista slatten med dyrbar mjölk till mitt nybryggda kaffe.
– Nu ligger Miras grejer överallt igen, jäkla unge, jag orkar inte och skiter i att plocka upp det faktiskt. 
Å så slår jag mig på en dörrlist eller en legobit.
– Jag tar sista flingorna och skiter i om dom andra får vara utan
Pang, så får jag skåpsluckan i huvudet.

Förstår du hur jag menar? VARJE GÅNG jag surar på någon i familjen eller tänker, jag skiter väl i det, så går det fasiken illa! Det är precis som att någon säger till mig att sluta och skärpa mig. Jag har ofta sådana ”mörka” tankar för jag slår mig typ hela tiden.
Okej, du där uppe, jag har fattat piken! Jag ska bli trevligare!

LOADING..