Nu är det verkligen dags. Är du redo? Är jag redo? Är Cornelia och Rasmus redo?

Nej, nu ville jag skrämmas med dig lite. Det är inte dags för Ärtan än, men det är dags för mig att påminna dig om en sak.
Just nu är Cornelia trött, sliten, spänd och väntar på sitt livs bästa händelse. Jag som mormor är ett nervvrak och längtar ihjäl mig. Men vi får allt ta och vänta några dagar till- kanske till och med en vecka. Cornelia och Rasmus har bestämt sig för att hålla dagen D hemlig för alla förutom för familjen.

Det är SÅ MÅNGA som skriver till både Cornelia och mig för att fråga hur det går, har det hänt något, NÄR ska det hända med mera.
Jag kan LOVA att du får veta när det HAR hänt, min blogg, Facebook och Instagram kommer att fullständigt explodera av kärlek.

Det är deras stora grej och dom ska få berätta när underverket har kommit. Vi andra får allt ta och respektera det och vi får även ha förståelse för att väntan är lång för alla men speciellt för de blivande föräldrarna (och mormorn). Så nu ber jag dig och alla andra,
Låt dom få vara en stund. Låt de blivande föräldrarna få överraska.

Det är det största som händer i sitt liv, då behöver man lugn och ro.

 1. Håller fullständigt med dig!
  Det är lät att glömma/kanske svårt att förstå hur stressande det är för de blivande föräldrarna med de ständiga frågorna.
  Glömde aldrig hur jobbigt det var – gick över två veckor med tösen och en vecka med pojken.. Inte nog att det var jobbigt för oss – omgivningen stressade ju upp oss ännu mer.
  Det var 26 och 28 år sedan och jag minns fortfarande hur trött och arg man blev på de som inte kunde låta oss bara vara.

  Nej lämna blivande föräldrar i fred, de behöver lugn och ro!

  Kram

  1. Ja jag vet när jag gick över 2 veckor med Gabriel det var en riktigt mardröm, inte bara för väntan utan för alla som tjatande. KRAM

 2. Lite respektlöst kan jag tycka. Graviditet och förlossning är väl ens privata område, även om det många gånger både syns och märks. ”Bebisen kommer när den är redo”, svarade jag på allas frågor när folk runtomkring tjatade.
  Oavsett NÄR och HUR Ärtan kommer önskar jag Cornelia och Rasmus all lycka och kärlek. 💕

 3. Håller fullständigt med er!
  Mitt första barn föddes 21 dagar för tidigt med buller & bång, akutsnitt och nersövd😏inte precis vad man önskade sig som ung, oerfaren förstföderska.
  De andra två är födda med planerade snitt men endast familjen fick veta vilket datum.
  Någonting vill man ha för sig själv.
  Minns det som om det var igår☺️även om det är 30 år i höst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..