Nu är mitt hjärta större än Alaska. Mitt första lilla barnbarn har gjort stor entré in i mitt liv och tagit sin hedrande plats.
I morse 8.32 fick jag vara med på förlossningen på avstånd och det var magiskt.

Det finns inte ord just nu för lyckan jag känner men det kommer säkert. Nu ska de nyblivna föräldrarna få njuta av sitt underverk och skörda frukten av deras kärlek. Alla mår bra och det gick precis som det skulle.

Lilla Elise, välkommen till världen, 48 cm och 3.850 gr. Det finns inte ord och jag har inte slutat gråta än… Jag är förälskad, jag är älskad och jag är MORMOR

 

 1. Grattis hela fnulanfamiljen. Det är stort att få sitt första barnbarn. Vårt första barnbarn anlände i januari och det är helt underbart stt få pussa på denne lille glada grabb. Farmorhjärtat svämmar över varje gång vi träffas. Lilla Elise har många som kommer att ta hand om henne på bästa sätt, välkommen till världen.

  1. fnulan skriver:

   TACK Kristina, jaaa visst är det helt underbart!!! SÅ mycket kärlek. Mys med barnbarnet allt vad du kan!! Stor KRAM

 2. Elsa J skriver:

  Hej Fnulan!

  Grattis mormor, vad kul! Vad har hänt med Cornelias egen blogg? Jag kommer inte in på den längre.

  1. fnulan skriver:

   TACK!!! Det är nåt tekniskt! TYVÄRR har inte funnits där för att fixa det men gör det säkert snart. Kram

 3. Eva N skriver:

  Stort grattis till er alla ❤

 4. Ett JÄTTESTORT Grattis till er allihop.
  Hälsningar Skåne.

 5. Grattis! Förstår känslan! Har själv ett bonusbarnbarn som blir 2 år i sommar😊

  1. fnulan skriver:

   Visst är det underbart, största glädjen”! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..