Inlägget innehåller annonslänkar

HEJ, Jaaaa jag lever men är i min lilla kärleksbubbla och bebisdoft. Cornelia och Rasmus mår bra men är naturligtvis trötta. Och mamman har väldigt ont av snittet. Jag tycker att det är ganska lustigt att du får inte vara sjukskriven efter kejsarsnitt!! WHAT?? Jag var sjukskriven i 4 veckor när jag opererade magen.

Idag fick jag äntligen hålla min lilla kärleksbomb och JISSES vad hon skrek. Fattade hon inte att det var världens bästa mormor eller? Det var ganska skönt att bara lämna över henne till mamman, jag surade dock lite…. Men sen fick jag låna henne igen och då hade vi ett långt och förtroligt samtal och hon låg tryggt i mina armar, alldeles vaken. Elise sa faktiskt att jag var världens bästa mormor och att hon älskar mig. Jag tror henne.

Under tiden som jag kollar på min instagram film på sötnosen för tusende gången får du grotta ner dig i billiga klänningar, allt från 75 kronor till 200 kr. Perfekta strand och sommarklänningar från Ellos.

Klänning 1 75 kr (ord.pris 149 kr) hittar du HÄR
Klänning 2 75 kr (ord.pris 149 kr) hittar du HÄR
Klänning 3 179 kr hittar du HÄR
Klänning 4 179 kr hittar du HÄR

Klänning 5 139 kr (ord.pris 199 kr) hittar du HÄR Min favorit
Klänning 6 139 kr (ord.pris 199 kr) hittar du HÄR
Klänning 7 174 kr (ord.pris 249 kr) hittar du HÄR
Klänning 8 75 kr (ord.pris 149 kr) hittar du HÄR

Klänning 9 120 kr (ord.pris 299 kr) hittar du HÄR
Klänning 10 180 kr (ord.pris 199 kr) hittar du HÄR
Klänning 11 180 kr (ord.pris 199 kr) hittar du HÄR
Klänning 12 200 kr (ord.pris 399 kr) hittar du HÄR Min favorit

 1. linda skriver:

  ett stort grattis till att ha blivit mormor mysigt med bebis mys.

  1. fnulan skriver:

   TACK Linda, gissa om man är lycklig =) KRAM

 2. Jag blev snittad med vår 3e, tanken slog mig inte ens att jag kanske hade kunnat sjukskriva mig. Men ja, jag hade sjuukt ont. Tog mig två veckor att ta mig till postlådan. Kunde inte bära bebis eller ta han till skötbordet själv. Tog mig inte ur soffan själv. Behövde hjälp med allt och kunde knappt sova för det gjorde så ont. Kan rekommendera att fortsätta använda gravidkudde (om hon haft någon) eller rulla ihop ett täcke att lägga som stöd åt magen när man sover. Har svårt att förstå hur vissa kan välja snitt frivilligt, det gör ju så ont efteråt. Tog mig två veckor att ens ta mig till postlådan. Hoppas det går över snart. Jag vågade aldrig fråga efter något starkare än alvedon på bb, tydligen kunde man få det. Men med bra hjälp från omgivningen så går det bra 🙂

  1. fnulan skriver:

   TACK för alla tips, det ska jag säga till henne. Jobbigt att behöva ha ont när man bara vill njuta liksom. Jag ska hjälpa så mycket jag bara kan, jag lovar ❤️❤️❤️❤️❤️ KRAM

 3. Madde skriver:

  Jag har blivit snittad 3 gånger och 85 blev man sjukskriven i 1 månad, men 92 vid katastrofsnittet så var jag bara sjukskriven under tiden jag låg på BB. Man behöver lite mer hjälp kanske för det gör riktigt ont efter ett snitt, men så är tyvärr reglerna.:-(

  1. fnulan skriver:

   Dom menade att hon kan ju ta hand om sin bebis så då är man inte sjuk!! KRAMEN

 4. Louise skriver:

  De var annan på ”min tid” då skulle man vara kvar i tio dagar på BB och sen blev du sjukskriven 1 månad. Detta var 1988.
  Grattis till lilla underverket💖

  1. fnulan skriver:

   Oojojoj 10 dagar!!! Tack så jättemycket Louise!! Kram

 5. Maria skriver:

  Såklart hon älskar mormor💗
  Jag var nog sjukskriven de 2 första veckorna efter mina snitt🤔
  Krya på henne, vet precis vad hon går igenom😪gjort det 3 ggr. +1

  1. fnulan skriver:

   Ja jag tycker att det är så konstigt att Cornelia inte får vara det. Hon kan ju knappt gå.. KRAM från den älskade mormorn. =)

  1. fnulan skriver:

   Jaaa och jag älskar henne, lilla livet ❤️❤️❤️ Imorgon kommer hon hem så jag kan ta hand om min fina dotter också. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..