ANNONS

Dammig man och barnpassning

/

God Kväll, Jag har fått min Ärtan dos på messenger nu =) Vilken tur att det finns filmgrejer så att man kan se allt i dagens läge. Imorgon kommer den nyblivna familjen i alla fall hem och mormor Fnulan ska bjuda på favoritmaten. Allt för att få hit den lilla kärleksbomben såklart.

Idag har jag varit barnvakt och badvakt, det var ett hårt arbete vid poolen ska jag tala om. Jag svettades massor faktiskt. Mannen slipade betongen i till det kommande uteköket så jag fick hålla barnen borta ju. Allt för mannens skull.

Mira kompis Emilia kom och dom var i vattnet i två timmar. Till och med jag tog ett dopp idag, det händer väldigt sällan. Mira jublade när jag ”dök” i.

Jag älskar plasket, skratten och tjoandet när det är sommar. Helt underbart.

Plötsligt i mitt hårda arbete som poolvakt kom mannen ut med goda drinkar till oss allihopa. Vi fick ju skåla in lilla Elise =) Nej, det är alkoholfritt till barnen…

Mira mös i poolen och sa
– Snälla mamma, ta ett foto på mig till Instagram

Matilda, Gabriels tjej, var också och mös hos hos i solen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00