ANNONS

Stackars Morbror Gabriel

/

Första besöket för familjen Bååthdahls lilla Elise hos mormor idag. Jag har nog aldrig städat så fint som idag, inte ska väl Ärtan behöva skämmas! Jag kan inte minnas att jag kommit hem till min mormor en endaste gång och det har varit stökigt, inte ska väl den traditionen brytas? Det är tungt och jobbigt att bli mormor alltså.

Och snacka inte om hur det är att bli MORBROR… Det fick Gabriel känna av idag vid deras första riktiga ögonblick. Hon låg så fint i morbror Gabriels goa famn, han sitter och tittar på hennes så ömt och pratar med henne med fina bokstäver. Det var liksom ett ”moment” ett riktigt ”kodak-moment” med andra ord.

Det gick ganska fort till att detta fina ögonblick blev ett mardrömsscenario för morbror Gabriel. Den lilla kärleksbomben lyckades nämligen kräka ner sig själv och honom samtidigt som att det filmades. Det tog inte många sekunder förrän Elise var tillbaka hos mamma Cornelia. Tydligen så kräks hon aldrig, mer än över Gabriel. Snacka om att sätta ribban..

Idag kom dom hem från KK och Mira gjorde en fin skylt till Elise som vi satte upp så den var uppe till henne när hon kom hem.

Mina föräldrar var också hos oss och åt middag på kvällen. Gammelmorfar hade ju inte träffat sitt första barnbarnsbarn. Min mamma var så lycklig att Elise var vaken =)

Detta är en tumsnuttare så nappen har fått introduceras ganska omgående =) Det var Mira också och när vi tog nappen från henne när hon var färdig med den var det inga problem, mer än att tummen kom tillbaka…

Så härligt att alla var samlade, älskar att vara med de mina ❤️❤️❤️

Matilda (Gabriels flickavän), Mira och Emilia hade bakat kärleksmums till Cornelia för det är hennes favoritkakor.

Men kolla så stolt Gabriel är alltså.. Han var inte långt ifrån tårarna… Förlåt om jag förstör din image nu Gabriel men det är fint när män gråter =)

Dessa två älsklingar, vilken resa ni påbörjat, så underbart! Första vagnkörningen också. Det är stort!

2
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00