ANNONS

Undskyld

God Morgon från Hornbaeck i Dammark. 
Jag ska inte alls vara långrandig utan vill mest berätta att jag lever och frodas av den danska gourmet maten. ”Hold din keft man så dejligt…”. Som ensam skåning står jag för 50% av tolkningen av danskarna =)
Det var väldigt längesedan jag var tyst i bloggen såhär länge. Du hade förstått om du rest med supermorsorna Mirka och Carola. Allt går nämligen i ett försvinnande härligt tempo.
Nä jag har njutit i två dagar på den Danska Rivieran men idag tar vi oss ner mot Köpenhamn och tivoli. Idag ska jag tvinga mina reskamrater att åka Fritt Fall, det finns inga ursäkter i världen. Kolla på Instastory om jag lyckats! I Will…
Jag hoppas att allt är bra med dig också! Och du ska veta att jag längtar hem efter mina älskade där hemma. Cornelia skickar bilder hela tiden så att jag inte missar något med Elise.
PUSS och njut av dagen!

Just nu sitter jag här ute och skriver till dig och paparazzis var på plats dom med 😉

Finaste vännerna Carola, Mirka och härliga Henrik från Visit Denmark.

När vi var på Helenekilde badehotel skulle vi gå runt och titta på omgivningen. Mitt i all den härliga praktfulla miljön möttes vi av det här paret. Det tog ett tag innan vi 10 som var där förstod att vi kom och störde mitt i ett romantiskt frieri..
Mannen satt och läste poesi och det var ett helt magiskt ögonblick. Där stod vi med kameror och glodde.. Hahaha…
Men vi frågade senare och visst blev det ett JA

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00